Hotel Eden – Predeal Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare predeal cazare valea prahovei hotel in predeal hotel pe valea prahovei

 

Hotel Eden - Predeal

Situat in zona Cioplea, intr-o zona deosebit de linistita, va pune la dispozitie toate dotarile unei unitati de cazare de 3 stele. Capacitatea totala a complexului este de 32 de camere (single, duble si apartamente), in cazul grupurilor mari acesta putand fi suplimentata pana la 150 de camere. Salile de conferinţe, 5 la numar, ideale pentru orice eveniment cu capacitati de 12, 35, 50, 100 respectiv 150 de participanţi, au lumina naturala si mobilier modular, astfel garantand succesul intrunirilor dumneavoastră.

Capacitate de cazare:
4
6
3
8
4
5

Album foto Hotel Eden – Predeal

Facilitati cazare Hotel Eden – Predeal


Harta zonala Hotel Eden – Predeal

Descriere Hotel Eden – Predeal

Elegantul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, terasa – restaurant – rustic (acoperita) are 250 de locuri iar barul – internet cafe, 30 de locuri. Restaurantul dispune si de un separeu intim cu o capacitate de pana la 50 de locuri.

Structura complexului:
Camere Single;
Camere Duble;
Apartamente Standard;
Apartamente Family;
Apartamente cu Jacuzzi.

Apartamentele sunt dotate cu paturi duble si canapele extensibile. Apartamentele sunt pentru 2 maximum 3 persoane adulte sau familii cu maximum 2 copii pana la 14 ani (copie certificat nastere). In apartamente nu se pot caza 4 persoane adulte.

Pentru perioada 15 decembrie – 15 ianuarie se aplica numai tarifele de weekend.

Pentru seminarii, intruniri, grupuri organizate, in funcţie de numărul de persoane şi de durata sejurului se pot acorda reduceri fata de tarifele de receptie. Nu ezitati sa ne contactati pentru negocierea acestor discounturi care pot fi substantiale. In cazul grupurilor mari, salile de conferinte se pot oferii gratuit in functie de disponibilitate.

Este interzis accesul cu animale in incinta complexului.

Eden. . . O parte din rai!

Facilitati cazare: fax, transport auto, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, sala de fitness, parcare, gradina/curte, teren de sport, masaj, jacuzzi, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0268 456 379, 0740 900 400
Adresa: Predeal, Str. Neagoe Basarab nr. 7


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>