Hotel Gabriela – Viseu de Sus Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in maramures cazare judetul maramures cazare viseu de sus hotel in viseu de sus

 

Hotel Gabriela

Situat in Maramuresul Istoric in orasul Viseu de Sus, pe DN 18, departe de vacarmul centrului urban aglomerat, avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, hotelul Gabriela satisface si cele mai drastice exigente.

Capacitate de cazare:
6
9
5
9

Album foto Hotel Gabriela


Facilitati cazare Hotel Gabriela – Viseu de Sus


Harta zonala Hotel Gabriela – Viseu de Sus

Descriere Hotel Gabriela

Restaurantul hotelului Gabriela cochet si elegant, alaturi de o terasa unica prin ea insasi, intregesc peisajul acestui mic complex. Ospitalitatea specifica locului, bucataria bogata si diversificata, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la noi. Din vestul Europei exista posibilitatea de a veni cu avionul pana la Bucuresti sau chiar pana la Cluj. Apoi, tot cu avionul pana la Baia-Mare, sau cu autotrismul prin pasul Setref, pana la Viseu de Sus. Cu autoturismul se poate ajunge pe urmatoarele drumuri: DN 18 care face legatura intre Baia-Mare si Iacobeni (intre judetul Maramures si judetul Suceava) sau DN 17C care face legatura intre Nasaud – Sacel – Moisei. Din Moisei, din zona de intersectie, spre stanga spre Viseu de Sus. Feroviar se poate doar prin gara CFR de la Viseu de Jos.
Hotelul Gabriela dispune de: 6 camere single (dotate cu pat frantuzesc), 9 camere duble (dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila), 9 camere duble (dotate cu 2 paturi), 5 camere triple.  Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, internet wireless, schimb valutar, gradina/curte, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0262.354.380, 0757.114.972, 0741.370.384, 0742.425.979
Fax: 0262.352.194
Adresa: Str. Randunelelor nr.1, Viseu de Sus


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
 1. Horia
  2013-05-29
  19:34:33

  Am fost in primavara 2013 cu cativa colegi in interes de serviciu Cazarea si masa au fost OK. Raportul pret/calitate bun. Personal amabil. Recomand.
  Pacat de starea deplorabila a drumului.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>