Hotel Inter – Zimnicea Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in muntenia cazare judetul teleorman cazare zimnicea hotel in zimnicea

 

Hotel Inter

Hotelul Inter este amplasat in centrul orasului Zimnicea, fiind o cladire ultramoderna, cu amenajari interioare realizate dupa ultimele standarde in materie de confort, atmosfera creata fiind una extrem de eleganta si care incanta si invita la relaxare. Hotelul ofera clientilor sai servicii conform categoriei de 4 stele, cu spatii de cazare realizate la cele mai inalte standarde.

Capacitate de cazare:
5
11
4

Album foto Hotel Inter


Facilitati cazare Hotel Inter – Zimnicea


Harta zonala Hotel Inter – Zimnicea

Descriere Hotel Inter

Hotel Inter dispune de 20 spatii de cazare, dintre care 16 camere in regim single si double si 4 apartamente. Spatiile de cazare sunt realizate la cele mai inalte standarde, dotate cu instalatie de climatizare, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, minibar, sistem audio intern cu accesare direct din camera si alte facilitati necesare unui confort sigur. Hotelul dispune de asemenea de o sala moderna de fitness, sauna, centru de infrumusetare (cosmetica, masaj, coafura, frizerie, solar, manichiura/pedichiura), precum si alte servicii interne specifice (parcare proprie, spalatorie/calcatorie, pastare valori, apel ora solicitata, sala de conferinte (max. 40 pers.) cu posibilitate de organizare de receptii, conferinte, banchete, centre de afaceri etc).
Hotel Inter face parte dintr-un intreg complex in care se regasesc restaurantul propriu al hotelului, precum si un fast-food/patiserie – cofetarie si un magazin de suveniruri. Restaurantul este clasic cu o capacitate de 182 locuri – din care sala 82 si 100 de locuri pe 2 terase neacoperite, cu vedere catre parcul orasenesc bogat in vegetatie. Hotelul se adreseaza in egala masura organizatorilor de conferinte, seminarii, intalniri de afaceri care vor sa imbine utilul muncii lor cu relaxarea in cadrul naturii, se pot efectua croaziere pe Dunare, chiar cu trecere pe malul bulgaresc unde oferta bulgareasca este bogata in atractii turistice antropice (muzee, etc.) si care se poate dezvolta prin programe turistice bine structurate. In afara serviciului de cazare propriu-zis, clientii hotelului beneficiaza si de alte servicii incluse in pret, cum ar fi mic dejun, sedinte de fitness si sauna, precum si parcare si serviciu de paza. Optional, se pot organiza croaziere pe Dunare cu posibilitate de servire de masa pe vapor, pertidede pescuit si view-safari prin fondul nostru de vanatoare. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, sala de fitness, parcare, masaj, spalatorie, room service, sauna, solarium, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, beauty center, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, seif in camera, uscator de par, baie cu cada, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0247.367.133
Fax: 0247.367.133
Adresa: Str. Stefan Cel Mare nr.1, Zimnicea


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>