Hotel Mara – Sinaia Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare sinaia cazare valea prahovei hotel in sinaia hotel pe valea prahovei

 

Hotel Mara

Aflat la citiva kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia – la o distanta de 122 km de Bucuresti si 49 km de Brasov – Hotelul Mara, inaugurat in 1996, este unul dintre cele mai bune structuri de cazare din tara. Serviciile sint impecabile, iar camerele spatioase ofera o excelenta panorama montana.

Capacitate de cazare:
22
18
50
24
4

Album foto Hotel Mara

Facilitati cazare Hotel Mara

Harta zonala Hotel Mara – Sinaia

Descriere Hotel Mara
Hotel Mara amplasat la poalele muntilor in Sinaia, este un hotel de 3 stele care isi multumeste mereu vizitatorii printr-o ambianta placuta si un personal responsabil si eficient.

Privelistea minunata pe care o ofera Hotel Mara este una de vis, iar daca doriti liniste, aici o veti avea. Pentru cei interesati de drumetii si de imprejurimi, puteti vizita Castelul Peles, Manastirea Sinaia, iar pe timp de iarna sunt nenumarate partii unde puteti schia.

138 de camere sunt disponibile pentru dumneavoastra, dintre care: 22 single, 18 double twin, 50 matrimoniale, 20 duble matrimoniale de Lux, 19 duplex, 4 apartamente Junior, 4 apartamente Senior, 1 apartament de Lux. Camerele au toate facilitatile necesare ca dumneavoastra sa nu simtiti lipsa la nimic.

De asemenea Hotel Mara detine 5 Sali de conferinta complet utilate cu aparatura de ultima generatie.

Tarifele includ accesul gratuit la piscina, sauna si jacuzzi!

Contact
Telefon:  0244.315.113
Fax: 0244.310.551


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
 1. marius
  2013-05-30
  19:01:57

  am stat 3 nopti , si m am simtit foarte bine
  conditiile sunt ok
  daca as avea ocazia sa mai ajung in sinaia cu iguranta tot acolo as merge
  serviciile oferite sunt de nota 10,
  curatenie
  climatizare camera
  bar in camera
  apa permanent etc

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>