Hotel Maria – Botosani

3 stele cazare botosani cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in moldova cazare judetul botosani hotel in botosani

 

Hotel Maria

Hotelul Maria, situat in centrul orasului Botosani, se numara printre cele mai apreciate si cunoscute alternative de cazare din aceasta asezare urbana de pe meleagurile moldovenesti. Cazandu-se aici, turistii sositi la Botosani in diverse scopuri vor fi aproape de cele mai importante puncte de interes, fie ele atractii turistice (Muzeul de Istorie, Cinematograful Unirea, Parcul Mihai Eminescu, Manastirea Vorona), sau institutii importante (Primaria Judeteana, Consiliul Judetean, Tribunalul).

Facilitati cazare Hotel Maria

Album foto Hotel Maria

Harta zonala Hotel Maria – Botosani

Facilitati Hotel Maria

Hotelul Maria dispune de personal cu inalta calificare, manierat, plin de solicitudine si respect deosebit fata de clienti. Hotelul nostru dispune de camere si apartamente amenajate pe gustul turistilor. Hotelul ofera camere elegante, de lux, turistii dispunand de tot confortul, bucurandu-se de conditii optime de odihna intr-un ambient select.

Facilitati camere Hotel Maria

Toate camerele sunt utilate modern, au internet in camera, seif, uscator de par, baie cu cada, au balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie proprie, minibar, telefon si TV.

Restaurant Hotel Maria

Complexul Hotelier Maria dispune de saloane speciale unde puteti organiza, intr-un cadru intim, petreceri de familie, conferinte, discutii private si de afaceri sau team building. O bogata lista de meniu, satisface, dupa pofta, toate gusturile si exigentele, fiind adevarate delicii gastronomice romanesti si internationale.

Facilitati extra Hotel Maria

Piscina hotelului, situata in curtea interioara, este locul perfect pentru relaxare la soare intr-o zi calduroasa de vara. Inconjurata de verdeata si dotata cu sezlonguri, piscina are ca facilitati un bar cu terasa, dar si un gratar unde pot fi preparate diverse specialitati.

La salonul de masaj al hotelului puteti beneficia de masaj terapeutic, masaj reflexo, masaj anticelulitic si de masaj de relaxare.

Pentru amatorii jocurilor de noroc hotelul nostru pune la dispozitie un salon de profil cu sloturi atractive si o ruleta de ultima generatie.

Sala de conferinta

Hotel Maria pune la dispozitie o sala de conferinta pentru orice tip de eveniment de la training-uri, workshop-uri, seminarii, prezentari, conferinte, reuniuni de afaceri si pana la evenimente sociale si mondene, beneficiati de servicii profesionale intr-un ambient intim, conferind o personalitate aparte evenimentelor dumneavoastra! Echipamente disponibile in sala de conferinta: acces internet, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, hartie, markere, sonorizare, microfoane mobile, laptop, PC, imprimanta, copiator si fax.

Contact Hotel Maria

Telefon fix: 0231.514.334, 0231.537.778, 0231.537.787
Fax: 0231.514.334
Adresa: Botosani, Strada Unirii Nr. 12, judetul Botosani
Email: office@mariahotel.ro