Hotel Melody – Satu Mare Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in maramures cazare judetul satu mare cazare satu mare hotel in satu mare

 

Hotel Melody - Satu Mare

Hotelul Melody, situat in Satu Mare, este un hotel nou de trei stele care asigura confortul si ospitalitatea de care ai nevoie. Hotelul va pune la dispozitie 21 de camere duble sau single si 2 apartamente, toate dotate cu aer conditionat, telefon, televizor, minibar si baie proprie.

Capacitate de cazare:
9
8
1
3
2

Album foto Hotel Melody – Satu Mare

Facilitati cazare Hotel Melody – Satu Mare


Harta zonala Hotel Melody – Satu Mare

Descriere Hotel Melody – Satu Mare
Melody este un hotel nou, de 3 stele, cu dotari ultramoderne, care pune la dispozitie 21 de camere double sau single si 2 apartamente, care dispun de aer conditionat, telefon, tv, minibar si baie proprie.

Hotelul mai are in dotare sala de conferinte, sala de fitness, terasa, parcari pazite, 2 restaurante cu 150 respectiv 400 de locuri, unde se pot organiza evenimente festive si intalniri de afaceri.

Pozitia hotelului este ideala: aproape de oras dar atat de departe de agitatia cotidiana. La noi puteti organiza intalniri de afaceri sau intalniri intime, nunti, botezuri sau orice evenimente.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, internet wireless, sala de fitness, parcare, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, bar.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0261.706.724, 0261.706.725
Fax: 0261.757.330
Mobil: 0730.004.191
Email: office@hotel-melody.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>