Hotel Nicoleta – Baile Felix Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare baile felix cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in crisana cazare judetul bihor hotel in baile felix

 

Hotel Nicoleta - Baile Felix

Hotelul restaurant Nicoleta, un hotel de 3 stele, este situat intr-un loc foarte linistit cu multa verdeata si ofera turistilor cele mai bune servicii si la cele mai inalte standarde. Daca doriti o seara romantica restaurantul va sta la dispozitie atat cu mancaruri traditionale cat si cu mancaruri bine cunoscute in intreaga tara si nu numai.

Capacitate de cazare:
12
4

Album foto Hotel Nicoleta – Baile Felix

Facilitati cazare Hotel Nicoleta – Baile Felix


Harta zonala Hotel Nicoleta – Baile Felix

Descriere Hotel Nicoleta – Baile Felix
Daca doriti o seara romantica restaurantul va sta la dispozitie atat cu mancaruri traditionale cat si cu mancaruri bine cunoscute in intreaga tara si nu numai. La barul restaurantului veti gasi un sortiment bogat de bauturi alcoolice, vinuri din intreaga potgorie romaneasca, cat si bauturi racoritoare reci.
Pentru petrecerea timpului in aer liber hotelul pune la dispozitia turistilor in sezonul cald o frumoasa piscina cu apa termala naturala inconjurata de o bogata oaza de verdeata si arbusti ornamentali naturali.

Cazare
Hotelul Nicoleta, un hotel cotat la 3 stele, este situat intr-un loc foarte linistit cu multa verdeata si ofera turistilor cele mai bune servicii si la cele mai inalte standarde. Hotelul dispune si de o piscina cu apa termala naturala, eleganta cu multa verdeata in jur. Este funcionala doar in perioada calda.
Hotelul Nicoleta dispune de 16 camere elegante, camerele sunt dotate cu 2 paturi simple, pat matrimonial sau la camerele cu 3 locuri 1 pat matrimonial si 1 pat simplu. Toate camerele au bai proprii, aer conditionat, televizor si cablu TV.

Restaurant
In restaurantul nostru turistii pot servi mic dejun, pranz si cina. Avem o gama variata de mancaruri traditionale cu specific bihorean cat si cele cunoscute in intreaga tara. Printre mancarurile cu specific casei enumeram doar “Medalion Nicoleta”, “Cotlet Nicoleta” si “Tochitura Felix”. De asemenea la noi gasiti cea mai larga gama de ciorbe si minuturi, garnituri, salate, bauturi alcoolice si racoritoare. La barul de zi avem o varietate de vinuri cunoscute si chiar cu renume mondial.

Contact
Telefon: 0259.318.265, 0742.05.30.00
Email: alin_popus@yahoo.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>