Hotel Pestera – Muntii Bucegi Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare valea prahovei hotel pe valea prahovei

 

Hotel Pestera - Muntii Bucegi

Complexul hotelier Pestera este situat in Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii Pestera Ialomitei. Departe de stresul cotidian, amplasarea in mijlocul naturii si serviciile deosebite fac din Hotelul Pestera locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Capacitate de cazare:
32
38
6

Album foto Hotel Pestera – Muntii Bucegi

Facilitati cazare Hotel Pestera – Muntii Bucegi


Harta zonala Hotel Pestera – Muntii Bucegi

Descriere Hotel Pestera – Muntii Bucegi
Peisajul natural mirific in care este amplasat hotelul Pestera este completat de bogatia in diversitate a resurselor vegetale si cinegetice care formeaza un ecosistem natural si antropic de exceptie.

Hotel Pestera dispune de 50 spatii de cazare structurate in 38 camere double si 12 garsoniere.
Fiecare dintre acestea au o superba priveliste. Sunt dotate cu tv cu receptie prin satelit, radio, telefon, minibar, seif. Toate camerele au fost redecorate pentru a va oferi un confort deosebit.
Cele cinci elemente: pamant, metal, apa, lemn si foc se regasesc pe rand pe cate unul dintre cele 5 etaje ale hotelului.
Grupurile sanitare sunt prevazute cu cabina de dus sau cada. Toate au accesoriile necesare, fie ca vorbim de uscatorul de par, fie ca vorbim de priza pentru aparatul de barbierit.

Contact
Telefon:   0727.378.372  /  0372.733.321  /  0372.733.322
Fax: 0372.872.867 / 0372.737.490
Email: office@pestera.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. ramona
    2013-03-12
    10:29:19

    hotelul este ceva nemaipomenit pentru cei care nu a avut ocazia de al vizita va rog sa o faceti o sa fiti surprinsi de confortul dispus.....are ambianta necesara si este si foarte bine decorat.....mancarurile si personalul va va da ambitia sa mai revenit inca odata la complexul hotelier pestera :*

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>