Hotel Phoenix – Arad Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare arad cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in crisana cazare judetul arad

 

Hotel Phoenix - Arad

Situat la intrarea in Arad, in proximitatea principalei cai de calatorie catre si dinspre apusul Europei, pe soseaua Arad-Nadlac, Hotelul Phoenix e popasul cel mai la indemana al celor care vin in Romania sau se indreapta catre vestul continentului. Hotelul Phoenix si-a orientat serviciile catre turismul de tranzit, oferind standardele de confort cu care calatorii de azi sunt deja obisnuiti.
Totodata, Hotelul Phoenix este perfect adaptat turismului de afaceri. Avem deja o traditie de deservire a turismului produs de noile zone industriale ale orasului. Amplasarea hotelului, dotarile de confort si utilitate, serviciile noastre sunt toate adaptate nevoii de a te relaxa, in primul rand, dar si de a relationa si comunica eficient.

Capacitate de cazare:
9
29
2

Album foto Hotel Phoenix – Arad

Facilitati cazare Hotel Phoenix – Arad


Harta zonala Hotel Phoenix – Arad

Descriere Hotel Phoenix – Arad

Dorind sa cream o traditie a ospitalitatii specifice Hotelului Phoenix, am ales, format si pastrat cei mai buni oameni, formand o adevarata echipa dedicata deservirii clientilor nostri.
Suntem mandri de calificarea de exceptie a membrilor echipei Hotelului Phoenix, fie ca e vorba de personalul de front-desk, receptie, bar si restaurant, fie de cel administrativ ori din serviciile de intretinere.
Amabilitatea si ospitalitatea fireasca a celor din echipa hotelului sunt puse in valoare de competentele lor profesionale, fie ca vorbim de cele lingvistice – cunoasterea limbilor de circulatie, ori tehnice – maiestria culinara, fie de arta de a face ca sejurul in orasul nostru sau evenimentul organizat de dumneavoastra sa fie cat mai placut.

Restaurant
Ca nou in fiecare dimineata. Desigur, un crez mai usor de realizat prin aportul de savoare si energie al unui meniu rafinat si satios.
Fideli unei traditii a ospitalitatii, am impus Restaurantul Phoenix nu doar pe harta popasurilor celor aflati in trecere prin Arad, ci si pe o harta pentru uzul aradenilor dornici sa se simta bine, mancand bine.
Dispunand de o sala generoasa, cu 70 de locuri, cu deschidere catre o terasa primitoare, Restaurantul Phoenix poate fi gazda perfecta pentru evenimente de familie sau de companie. Restaurantul Phoenix ofera cu precadere preparate ale bucatariei traditionale – romanesti dar si internationale.

Contact

Telefon: 0257.229.110
Fax: 0257.289. 210
Email: rezervari@hotelphoenix.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>