Hotel Plutitor GG Gociman – Delta Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea

 

Hotel Plutitor GG Gociman - Delta Dunarii

Bun venit la bord! Pe cel mai modern si dotat Hotel Plutitor de 4 stele din Delta Dunarii, toti vizitatorii au parte de o primire calduroasa in orice anotimp deoarece, pe langa calitate si profesionalism, pricipala valoare pe care o imbratisam pe Hotel Plutitor GG Gociman este ospitalitatea.

Capacitate de cazare:
7
2

Album foto Hotel Plutitor GG Gociman – Delta Dunarii

Facilitati cazare Hotel Plutitor GG Gociman – Delta Dunarii


Harta zonala Hotel Plutitor GG Gociman – Delta Dunarii

Descriere Hotel Plutitor GG Gociman – Delta Dunarii
Ne pretuim fiecare oaspete si dorim ca experienta traita pe Hotel Plutitor GG Gociman sa ramana printre cele mai placute amintiri ale dumneavostra, asa ca va punem la dispozitie doar adevarati profesionisti: instructori de pescuit sportiv, instructori de sporturi nautice, conducatori de ambarcatiuni, bucatar, ospatar, barman.
Personalul de pe Hotel Plutitor GG Gociman este riguros ales si format din oameni bine pregatiti, experimentati si dedicati. La cerere, puteti beneficia de serviciile specializate ale colaboratorilor nostri: DJ, animatori, trupe muzicale in voga, ansambluri folclorice, traineri, oenologi, ornitologi, ghizi turistici vorbitori de limbi straine, etc.
Hotel Plutitor GG Gociman a fost construit si utilat in anul 2006, dupa toate normele si exigentele UE, cu scopul de a servi ca nava de protocol pentru organizatia noastra. Hotel Plutitor GG Gociman a fost introdus in circuitul hotelier un an mai tarziu, cand am decis sa ne extindem activitatea si in domeniul turistic.
Pentru siguranta si confortul oaspetilor, Hotel Plutitor GG Gociman a fost conceput si construit complet automatizat.
Pontonul este dotat cu 3 surse de energie electrica astfel incat, fie ca va aflati la punct fix sau intr-o croaziera, vacanta dumneavostra nu risca sa sa fie tulburata de intreruperea curentului electric. Principala sursa de alimentare cu energie electrica este Generatorul Betamarine, bine izolat fonic.
Conceput special pentru nave si importat din Marea Britanie, acesta functioneaza la impresionanta capacitate de 24 kw/h.
Pe langa generatorul Betamarine, nava mai este dotata cu acumulatori ce o pot mentine in stare de functionare timp de 24 de ore.
De asemenea, Hotelul Plutitor GG Gociman se poate racorda la reteaua electrica existenta in Delta Dunarii.
Bun venit la bord! Hotel Plutitor de GG Gociman este dotat cu doua surse de incalzire: chiller si centrala termica proprie ce asigura si apa calda 24 de ore din 24. Distributia incalzirii pe Hotel Plutitor GG Gociman, ca si a aerului conditionat, se realizeaza prin intermediul ventiloconvectoarelor. Avantajul acestora fata de splituri este ca atat aerul rece cat si cel cald se distribuie uniform in camere, dumneavostra avand si posibilitatea de a regla temperatura. In plus, fata de splituri, ventiloconvectoarele sunt foarte silentioase.
Hotel Plutitor GG Gociman este singurul hotel plutitor care dispune de instalatie individuala de scurgere (cu macerator pentru fiecare camera) ce asigura o igiena perfecta a tuturor grupurilor sanitare.
Pentru a va asigura un sejur in conditii de siguranta deplina, pe Hotel Plutitor GG Gociman prevenim cu grija aparitia oricarei defectiuni, tabloul de comanda dotat cu senzori avertizand cu privire la orice posibila neregula in sala de masini.
Pentru ca intelegem necesitatile de odihna dar si de distractie ale fiecaruia dintre oaspetii nostri, am tratat problema izolarii fonice cu o grija speciala, folosind vata minerala dublu caserata, cu o densitate de 50 kg/m2, cel mai performant material de pe piata. Astfel, dumneavostra va puteti trezi devreme pentru o partida de pescuit sau puteti petrece pana tarziu fara grija ca va deranjati prietenii care se odihnesc (sau invers).

De ce hotel plutitor
Pe Hotel Plutitor GG Gociman puteti pescui, puteti ajunge in cel mai scurt timp in orice locatie dorita (cu barcile din dotare) sau pur si simplu va puteti relaxa si admira flora si fauna in cursul croazierelor in Delta Dunarii. Pe toata durata vacantei va va insoti gustul de bors pescaresc al aventurii.
Aventura, Exotism, Relaxare, locul unde te poti simti cu adevarat liber, locul unde simti ca traiesti – TU si NATURA!
Trebuie sa vizitezi acest paradis creat de natura, macar o data in viata! Sa incercam s-o cunoastem…
Daca nu ai petrecut macar 2 zile pe un hotel plutitor, trebuie s-o faci. O data in viata. Apoi vei spune: “mai vreau” si iar “mai vreau” ….!
Hotel Plutitor GG Gociman este o nava care ofera confortul unui hotel de lux, dar unde nu simti apasarea zidurilor, unde nu esti deranjat si nu deranjezi pe nimeni – un hotel plutitor in care te simti liber. Ce poate fi mai frumos decat sa poti dormi, manca sau sa te poti distra in orice colt al Deltei pe care il alegi chiar tu?!
De ce hotel plutitorHotel Plutitor GG Gociman este cel mai inedit loc de cazare care te face partas la spectacolul si exotismul Deltei, unde poti admira si studia flora si fauna de aproape, unde poti fi numai cu prietenii tai in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale.
Doar intr-un astfel de hotel poti face oricand ce vrei – poti pescui chiar de la bord, poti face plaja pe terasa sau poti petrece alaturi de prieteni cu muzica data la maxim, iar dimineata poti admira oamenii baltii care, in lotcile lor pescaresti, merg sa-si arunce navoadele.
Daca vrei intr-adevar sa te bucuri de libertate si de distractie in mijlocul Deltei, alege Hotel Plutitor GG Gociman!
La primul nivel sunt situate cele 9 camere primitoare si intime, fiecare de cate doua locuri. Puteti opta pentru una dintre cele:
– 5 camere standard bine izolate fonic in care beneficiati de grupuri sanitare proprii, sistem centralizat de incalzire, aer conditionat si apa calda curenta.
– 2 camere premium cu pat matrimonial, canapea, Tv satelit, Dvd si toate dotarile camerelor standard.
– 2 camere junior cu paturile suprapuse si toate dotarile camerelor standard.
La Nivelul 2 sunt situate:
– restaurantul elegant cu o capacitate de 20 de locuri. Avand in dotare Tv satelit, sistem home cinema, Dvd, Pc cu acces la Internet, flip-chart, videoproiector si ecran, sala este pretabila organizarii de evenimente, conferinte si traininguri.
– barul la care puteti servi bauturile (alcoolice si racoritoare) preferate, dar si cele mai exotice si savuroase cocktailuri preparate pe loc la bar.
– terasa acoperita si puntile de promenada de unde puteti pescui sau pur si simplu admira pitorescul peisaj al Deltei.
La Nivelul 3 este situata terasa cu sezlonguri, unde puteti face plaja si cure de odihna, intr-un loc ferit de stress si poluare.
Va asteptam!

Contact
Telefon: 0240.53.20.10
Fax: 0240.53.20.10
Mobil: 0729.882.491
Email: office.edentravel@gmail.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>