Hotel Plutitor Serano – Tulcea Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in dobrogea cazare judetul tulcea cazare tulcea hotel in tulcea

 

Hotel Plutitor Serano - Tulcea

Hotelul a fost dat in folosinta in martie 2007 si detine un standard de confort de 4 stele. Hotelul se poate acosta pentru plecare in Tulcea, Murighiol sau Crisan, unde se poate ajunge cu masina, clientii beneficiind de parcare pazita. Hotelul prezinta solutia ideala de petrecere a timpului liber in mijlocul naturii si de a beneficia totodata de standardele de confort sporit pe care vi le ofera un hotel normal.

Capacitate de cazare:
10

Album foto Hotel Plutitor Serano – Tulcea

Facilitati cazare Hotel Plutitor Serano – Tulcea


Harta zonala Hotel Plutitor Serano – Tulcea

Descriere Hotel Plutitor Serano – Tulcea
Hotelul ofera spre cazare 10 dormitoare duble, cu grup sanitar pentru fiecare camera. Camerele sunt dotate cu aer conditionat asistat electronic, plase si aparate contra tantari, apa curenta calda si rece in permanenta. Nava este dotata cu 3 punti: pe prima punte sunt dispuse camerele, a doua punte este restaurant, terasa deschisa cu capacitate de 40 persoane si estrada pentru programe artistice iar puntea a treia este o terasa deschisa dotata cu sezlonguri, masute, dus pentru peisagistica si plaja.

Bucataria
Hotelul detine un restaurant modern cu o capacitate de 24 de locuri, sistem de ventilatie climatronic pentru aspirarea fumului si improspatarea aerului ambiental, precum si instalatie de aer conditionat climatronic asistata electronic. Bucataria este specific traditionala Deltei Dunarii: meniuri preparate din peste (ciorbe, saramura, icre, stiuca umpluta, crap la protap, morun etc.).
Barul detine o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare, masina de facut gheata, cu o capacitate de 60 kg in 12 ore, expresor profesional de cafea. Bucataria este dotata cu vitrina frigorifica pentru pastrarea la temperaturi optime de servire a bauturilor, bucatarie profesionala echipata cu plita din inox, gratar cu roca vulcanica, gratar cu placa cromata si lazi frigorifice pentru depozitarea alimentelor
La cerere se pot gati si specialitati culinare internationale.

Zone si activitati de recreere
Se asigura barci pentru pescuit cu motorizare de 15 CP, salupe rapide pentru croaziera dotate cu motorizare de 60, 80 si 150 CP, ski nautic, echipament pentru scufundari, vanatoare subacvatica, echipamente de pescuit. Se organizeaza programe pentru ornitologi cu consiliere specializata in zonele strict protejate ale Deltei Dunarii, focuri de tabara cu barbaeque, picnic-uri, karaoke, discoteca.
Servicii incluse:
* autorizatie ARBDD,
* autorizatie politie de frontiera,
* autorizatie de acces,
* taxe portuare.
Servicii contra cost:
* autorizatie AJVPS pentru pescuit si vanatoare;
* ghid in limba italiana, franceza, engleza, germana;
* momeli pentru pescuit;
* programe artistice specifice zonei

Team building
Team building-ul este un proces gandit sa imbunatateasca relatiile si raporturile dintre membrii unui grup pentru depasirea barierelor in atingerea obiectivelor comune. SERANO este locul ideal pentru a imbunatati performanta. Dispune de un lounge unde se pot tine sesiuni de training, sedinte, dotat cu sistem audio professional, monitor lcd diagonala 120cm, laptop, videoproiector, imprimanta, acces la internet, flip chart.

Contact
Telefon: 0751.088.088, 0720.300.314
Fax: 0240.511.354
Email: office@hotelplutitorserano.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>