Hotel Royal – Zalau

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul salaj cazare zalau hotel in zalau

 

Hotel Royal

Hotelul Royal se numara printre cele mai cunoscute si apreciate alternative de cazare din Zalau, fiind localizat foarte aproape de centrul orasului. Cel mai inedit aspect al acestui hotel este reprezentat de amenajarea interioara, dupa un stil clasic, ce denota eleganta, inspirat din anii 1900. Hotelul este apreciat si pentru calitatea serviciilor si a facilitatilor puse la dispozitia turistilor, dar si pentru atmosfera calda si primitoare.

Facilitati cazare Hotel Royal

Album foto Hotel Royal

Harta zonala Hotel Royal – Zalau

Facilitati Hotel Royal

Hotelul Royal este construit dupa standardele moderne, avand tot confortul necesar pentru a multumi si pe cei mai mofturosi turisti, insa interiorul sau este decorat in maniera clasica, mobilierul fiind creeat in stilul anilor 1900. Capacitatea de cazare a hotelului este de 40 de locuri in camere cu pat simplu sau dublu si in apartamente.

Facilitati camere Hotel Royal

Cele 30 camere single si double, dar si elegantul apartament al Hotelului Royal, va ofera dotari de 3 stele, fiecare avand in dotare strictul necesar, cum ar fi: televizor, telefon, internet, aer conditionat si minibar, oferindu-va o atmosfera intima, primitoare, creata pentru a va garanta un sejur cat mai confortabil.

Restaurant Hotel Royal

Hotelul Royal dispune de un restaurant si cafe-bar la parter unde puteti petrece adevarate clipe de relaxare. Crama hotelului va asteapta cu vinuri de vita nobila insotite de mancaruri traditionale ardelenesti, toate servite intr-un ambient cald si primitor.
Capacitatea restaurantului este de 50 de locuri, iar in curtea interioara este amenajata o terasa in aer liber unde puteti petrece o seara de neuitat in compania unor mancaruri si vinuri alese. Se pot organiza mese festive dupa toate gusturile si cerintele turistilor.

Contact Hotel Royal

Telefon fix: 0260.606.061
Mobil: 0743.022.066
Email: rezervari@royalhotel.ro