Hotel Salina – Ocna Sugatag Locatie clasificata la 2 stele

2 stele cazare hotel cazare hotel 2 stele cazare in maramures cazare judetul maramures cazare ocna sugatag hotel in ocna sugatag

 

Hotel Salina - Ocna Sugatag

Hotelul Salina, situat in statiunea balneara Ocna Sugatag, este locul ideal pentru un sejur de neuitat in Maramuresul istoric.
Dupa o drumetie pe la minunatele Manastiri de la Barsana si o vizita la celebrul Cimitir Vesel din Sapanta, va veti putea relaxa in piscina cu apa sarata din incinta hotelului nostru, inaugurata la inceputul anului 2009, special pentru turistii care poposesc la Hotel Salina.

Capacitate de cazare:
32
3
3

Album foto Hotel Salina – Ocna Sugatag

Facilitati cazare Hotel Salina – Ocna Sugatag


Harta zonala Hotel Salina – Ocna Sugatag

Descriere Hotel Salina – Ocna Sugatag
Hotel Salina este clasificat la 2 stele, oferind urmatoarele facilitati
•    Cazare in 35 camere duble cu AC, TV, minibar, telefon
•    3 apartamente
•    Restaurant
•    Piscina cu apa sarata si incalzita
•    Internet Wireless gratuit in zona de lounge
•    Jacuzzi, sauna
•    Sala conferinta
•    Terasa, spatiu verde
Se accepta tichete de vacanta Cheque Dejeuner, Sodexo si BluTicket
– Organizeaza petreceri speciale de Craciun, Revelion, Paste
– Asigura desfasurarea de petreceri private si nunti
– Dispune de facilitati pentru cazarea echipelor sportive in cantonamente
– Teambuilding-uri
Intre o drumetie pe la minunatele manastiri de la Barsana si o vizita la celebrul Cimitir Vesel din Sapanta, va veti putea relaxa in piscina cu apa sarata din incinta hotelului nostru, inaugurata in 2009, special pentru turistii care poposesc la Hotelul Salina.

Obiective turistice
•   Sapanta – „Cimitiru Vesel” – monument UNESCO si Manastirea Peri (cea mai inalta manastire din lemn din Europa 78 m)
Sapanta este celebra prin cimitirul din localitate – cimitirul vesel din Sapanta, opera a mesterului Stan Patras – 1935. Crucile gravate si colorate de mesterul Stan Patras si de ucenicii sai reprezinta ironic, dar fara rautate, viata celui raposat, atat prin realizarile sale, cat si prin obiceiurile rele ale acestuia, aceasta conferindu-i o nota de originalitate deosebita si unicitate in intreaga lume.
•    Barsana – Manastirea Barsana si Biserica de lemn
Vechea biserica de lemn a fost construita in 1711 de preotul nobil Ioan Stefanca, impreuna cu fii sai si alti sateni, pentru a-i multumi lui Dumnezeu pentru protectie in timpul ciumei mari din anul anterior. Biserica a fost adusa in sat in jurul anului 1795 in mijlocul unui cimitir de victime din timpul ciumei mici de la 1742 sau de mai tarziu. Interiorul bisericii a fost repictat in 1806 de catre Hodor Toader, fiind influentat de stilurile baroc si rococo. Picturile au fost executate pe lemn, partial nivelat cu bucati textile, fixate pe pereti si acoperite cu un strat de var preparat, cum era obiceiul vremii.
•    Valea Izei
Regiunea Valea Izei, din Tara Maramuresului, in depresiunea inconjurata de munti, este o zona ce impresioneaza prin traditiile populare pastrate aici si prin sculpturile in lemn. In Poienile Izei poti vizita si admira una dintre cele mai importante biserici de lemn din lume: poarta hramul Sfintei Parascheva si se spune despre ea ca „lemnul de temelie” a fost pus in secolul XIV. Lacasul de cult a fost apoi refacut la inceputul secolului XVI. Constructia face parte din cele opt biserici incluse in Lista Internationala a Mostenirilor a UNESCO
•    Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei – Sighetu Marmatiei
Este cel mai important obiectiv turistic al orasului Sighetu Marmatiei. Fosta inchisoare, transformata intr-un memorial al durerii, a fost pusa in anul 1995 sub egida Consiliului Europei. Primele sali ale muzeului au fost inaugurate in 1997, an in care Memorialul a fost declarat “ansamblu de interes national”, totodata fiind recunoscut drept cel mai important proiect dedicat de societatea civila reconstituirii si analizei trecutului comunist, unic in tarile est-europene.

Contact
Telefon: 0262.374.362
Fax: 0262.374.362
Email: contact@hotelsalina.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>