Hotel Silva – Sibiu Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare sibiu hotel in sibiu

 

Hotel Silva - Sibiu

Hotelul Silva e situat intr-un cadru natural deosebit, in Parcul “Sub Arini”, in apropierea unei piscine, a unor terenuri de tenis, a salii de sport “Transilvania”, a Stadionului Municipal si la 10 minute de centrul istoric.
O oaza de liniste in inima orasului, Hotelul Silva este locul ideal pentru cei care apreciaza plimbarile prin natura sau jogging-ul.

Capacitate de cazare:
37
7
5
2

Album foto Hotel Silva – Sibiu

Facilitati cazare Hotel Silva – Sibiu


Harta zonala Hotel Silva – Sibiu

Descriere Hotel Silva – Sibiu
Va stau la dispozitie 37 de camere cu cate doua paturi, 7 camere cu pat dublu, 2 garsoniere si 5 apartamente (cu cate un dormitor cu pat dublu), toate fiind dotate cu dus, telefon si cablu TV. Hotelul dispune de ascensor si de parcare proprie, imprejmuita si supravegheata.

Restaurant
Un restaurant clasic (120 locuri) cu climatizare , bar si o terasa cu vedere spre parc. O sala multifunctionala (300 locuri) pentru banchete, conferinte, cocktail-uri etc. Bucatarie romaneasca traditionala si internaționala.

Atractii turistice
Sibiu – cultura si traditie
Sibiul face parte din categoria oraselor medievale si este unul dintre cele mai frumoase si mai interesante orase dezvoltate in jurul unei cetati. Este un oras deosebit de important din punct de vedere turistic, prezentand o mare diversitate de obiective turistice, de mare valoare istorica si culturala. In 2007, a fost alaturi de Luxemburg, Capitala Culturala Europeana.

Parcul “Sub-Arini”
Parcul “Sub Arini” a fost infiintat in 1856, fiind unul dintre cele mai vechi si frumoase parcuri din Romania. Cu o suprafata de 22 de hectare, parcul are amenajate o pista pentru biciclisti si o fantana arteziana. Te poti relaxa intr-o plimbare respirand aerul curat sau poti face jogging.

Centrul istoric
La numai 10 min de mers se afla centrul istoric al Sibiului. Acesta cuprinde trei piete istorice: Piata Mare, Piata Mica si Piata Huet inconjurate de fortificatii ale vechii cetati. Presarat cu numeroase obiective turisitice (Turnul Sfatului, Palatul Brukenthal , Podul Minciunilor etc.), centrul istoric este o zona deosebit de frumoasa.

Contact
Telefon: 0269.243.985, 0269.232.678
Fax: 0269.216.304
Email: silva@hotelsilvasibiu.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>