Hotel Transilvania – Cluj Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare cluj cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul cluj hotel in cluj

 

Hotel Transilvania - Cluj

Amplasat “in buricul targului”, intr-o zona care pulseaza de istorie, datorita obiectivelor turistice diverse, Hotel Transilvania reprezinta punctul de reper central al ospitalitatii.
Desi poarta intransele povestile tuturor celor care le-au trecut pragul, camerele noastre sunt in pas cu timpurile: televizor, telefon , internet de mare viteza.

Capacitate de cazare:
8
16
2
2

Album foto Hotel Transilvania – Cluj

Facilitati cazare Hotel Transilvania – Cluj


Harta zonala Hotel Transilvania – Cluj

Descriere Hotel Transilvania – Cluj
Animat de toti cei care i-au trecut pragul, pastrat ca o mostenire a trecutului, respectat ca un etalon in materie de ospitalitate, Hotel Transilvania este un martor tacut al trecerii timpului. Iar timpul i-a oferit un spectacol ce se intinde de-a lungul a catorva sute de ani de existenta a hotelului.

L-a rasfatat cu figuri memorabile, cum ar fi cea a lui Jonathan Harker, personajul principal din romanul “Dracula” a lui Bram Stocker, care a beneficiat pentru o noapte de ospitalitatea hotelului nostru. Tot in compania timpului, hotelul nostru a contribuit la renumele strazii pe care se afla, Regele Ferdinand fiind cea mai veche strada atestata din Cluj-Napoca. Intamplator sau nu, ea era cunoscuta de catre localnici sub denumirea de strada hotelurilor. Nu lipsita de importanta este si istoria strazii pe care se afla Hotelul Transilvania. Intre anii 1940 si 1944, strada a purtat numele lui Wesselényi Miklos. Apoi, pana in 1989, strada s-a numit Gheorghe Doja , conducatorul marii rascoale din 1514.

De-a lungul vremii, hotelul in care va intampinam cu bratele deschise astazi, a purtat mai multe denumiri. Prima sa denumire, mentionata de altfel si de istorici, a fost “Regina Angliei”. Ulterior, hotelul a primit denumirea “Transilvania”, urmand ca apoi sa poarte numele “Vladeasa”. Astazi, hotelul a revenit la numele “Transilvania” si suntem mandri ca putem duce aceasta denumire mai departe.

Chiar daca multe s-au schimbat de-a lungul timpului, ospitalitatea Hotelului Transilvania a ramas aceeasi. Pentru ca, se poate spune ca este locul unde s-a nascut ospitalitatea la Cluj-Napoca. La fel cum, acum doua secole, primeam cu caldura un drumet coborat dintr-o trasura, purtand frac si joben, exact asa o facem si acum pentru calatorul modern, dornic de experiente turistice extraordinare.

Cazare
Hotel Transilvania va asteapta sa ii treceti pragul. Va punem la dispozitie 6 camere superioare single (3 stele),2 camere single (2 stele),14 camere superioare double (3 stele),2 camere double (2 stele), 2 junior apartamente (3 stele), 2 senior apartamente (3 stele), o sala de conferinte si business room pentru 50 persoane, precum si un restaurant cu bar.

Toate acestea sunt completate de o parcare generoasa inchisa si supravegheata video in spatele hotelului si de terasa de vara superba care va ofera intimitate si ambianta deosebita intr-o ploaie de flori in inima orasului, oferind la maxim 100 persoane meniuri clasice romanesti si meniuri de alta data -“Paprika-Hendl” si “Impletata”- aceleasi meniuri care i-au fost oferite si lui Jonathan Harker, personajul principal al romanului “Dracula” care a poposit in incinta hotelului in urma cu 150 de ani.

Restaurant
Restaurantul nostru este numai bun pentru sarbatorirea unor mese festive, fiind ferit de zgomotul orasului, sau pur si simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local.
Mai mult decat atat, terasa noastra este alternativa perfecta pentru zilele sau serile calduroase de vara.

Sala de conferinta
Nu am neglijat nici componenta business a turismului, punandu-va la dispozitie o sala de conferinte destinata oricarui tip de eveniment: training-uri, corporate meetings etc. Veti gasi aici 50 de locuri incapatoare, videoproiector, ecran, flipchart, sistem de traducere simultana, conexiune la internet.

Contact
Telefon: 0264.594.429, 0264.594.427, 0364.566.730
Fax: 0264.599.045
Email: reception@hoteltransilvaniacluj.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>