Hotel Tresor – Lepsa Locatie clasificata la 2 stele

2 stele cazare hotel cazare hotel 2 stele cazare in moldova cazare judetul vrancea cazare lepsa hotel in lepsa

 

Hotel Tresor

Hotel Tresor este situat in Lepsa, jud. Vrancea, pe str. Principala, in apropierea Pastravariei. Hotelul este structurat pe 2 etaje, avand 11 camere la primul etaj si 15 camere la etajul al doilea. La parterul hotelului se afla restaurantul care are o capacitate de 110 locuri si barul cu 24 locuri, are si parcare proprie pazita noaptea.

Capacitate de cazare:
6
20

Album foto Hotel Tresor


Facilitati cazare Hotel Tresor – Vrancea


Harta zonala Hotel Tresor – Vrancea

Descriere Hotel Tresor

Hotel Tresor s-a deschis in anul 2003, iar de atunci hotelul a fost gazda turistilor individuali dar si a multor evenimente: nunti, botezuri, team-building-uri, intalniri peste ani ale colegilor de scoala, etc. In anul 2009 hotelul a fost renovat complet si reprezinta o moderna unitate de cazare, un hotel primitor amplasat intr-o zona de o frumusete cuceritoare. Hotelul ofera cazare in 26 camere duble dotate cu grup sanitar propriu si TV cablu. Capacitate de cazare: 54 locuri.
Dotarile camerelor sunt: baie cu dus, TV, incalzire centrala, paturi separate (twin), pat matrimonial, mocheta, mobilier lemn. Restaurantul are o capacitate de 90 locuri in sala pentru fumatori si 30 locuri in sala pentru nefumatori. Barul dispune de 20 locuri si este prevazut cu masa de billiard, iar terasa are o capacitate de 80 locuri. Sala de conferinte dispune de o capacitate de 30 de locuri, dotata cu videoproiector, ecran si flipchart. In zona se pot vizita rezervatia naturala Cheile Tisitei, cascada Putnei si pastravaria Lepsa, toate cuprinse intr-un peisaj deosebit. Facilitati cazare: internet prin cablu, parcare, biliard, terasa, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0769.268.840, 0723.203.781, 0237.266.918
Fax: 0237.266.950
Adresa: Str. Principala, Lepsa


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. adrian cretu
    2015-04-16
    16:39:57

    nu aveti incredere in ei: am rezervat 3 camere acum o saptamana si cand am sunat azi (16 aprilie), pentru confirmare, au spus ca habar n-au de rezervare si ca sunt ocupati cu un grup de 50 persoane pentru acest weekend, deci si-au batut joc de noi. Nota 1!!!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>