Hotel Valentina – Timisoara Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in banat cazare judetul timis cazare timisoara hotel in timisoara

 

Hotel Valentina

Hotel Valentina, din Timisoara, este situat pe Str. Mehadia, in partea centrala a orasului, in Complexul Studentesc, la 5 km fata de Gara de Nord si 10 km de la Aeroportul International Timisoara.

Capacitate de cazare:
9
4
1
2

Album foto Hotel Valentina

Facilitati cazare Hotel Valentina – Timisoara


Harta zonala Hotel Valentina – Timisoara

Descriere Hotel Valentina

Hotel Valentina este situat in apropierea principalelor atractii ale orasului: Stadionul, Catedrala, Opera, Teatrul National si in cartierul cel mai tineresc al orasului: Complexul Studentesc. In cele 16 camere single, matrimonial, duble, Hotel Valentina va ofera servicii la standardele europene, toate camerele fiind dotate cu Tv – satelit, aer conditionat, frigider, uscator de par, conectare la internet, iar locatia va ofera confortul si linistea necesare pentru petrecerea unei nopti sau a unui sejur.
Facilitati cazare: fax, TV in living, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, acces la bucatarie, spalatorie, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, bar, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, seif in camera, uscator de par, baie cu cada, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0724.159.031
Fax: 0256.497.535
Adresa: Timisoara


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>