Hotel Villa Grande – Iasi Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare iasi cazare in moldova cazare judetul iasi hotel in iasi

 

Hotel Villa Grande - Iasi

Hotel Villa Grande, constructie noua, moderna si eleganta, se situeaza la numai de 3 minute de centrul orasului si la 7 minute de aeroport. Sunt 15 camere, toate duble, 14 dintre ele putandu-se inchiria si in regim single. Din totalul de camere, 10 sunt cu doua paturi, 3 cu pat matrimonial, 1 cu pat matrimonial si jacuzzi, 1 cu 3 paturi.

Capacitate de cazare:
10
1
4

Album foto Hotel Villa Grande – Iasi

Facilitati cazare Hotel Villa Grande – Iasi


Harta zonala Hotel Villa Grande – Iasi

Descriere Hotel Villa Grande – Iasi
In apropierea hotelului se afla Iulius Mall din Iasi si Campusul studentesc Tudor Vladimirescu.
Spatiile de circulatie cuprind: scari de acces, rampa pentru persoanele cu dezabilitati.
Hotelul detine spatii specializate, terasa restaurant la standardele clasei de incadrare, cu parcare securizata in incinta.
Accesul catre hotel: rutier, aerian – cel mai apropiat aeroport se afla la 3 km de hotel, feroviar – cea mai apropiata statie – 6 km.
Dotari spatii cazare: conforme clasificarii de 3 stele+
Personal: calificat, instruit pentru servicii corespunzatoare clasei de 3 stele+ la care este incadrata.
Plata: cu carte de credit (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), numerar la receptie; posibilitati de rezervare: on-line, prin fax, telefonic, e-mail;
Servicii suplimentare oferite: caseta de valori, telecomunicatii (tel, fax), xerox, trezirea clientilor la solicitare, mic dejun inclus, parcare gratuita, organizare de mese festive, banchete. Pentru animalele de companie se percepe o taxa suplimentara de 10 euro/animal pe zi.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, jacuzzi, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte.
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0232.220.000
Fax: 0232.220.000


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>