Hotel Zava – Bucuresti Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare bucuresti cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in muntenia hotel in bucuresti

 

Hotel Zava

Hotel Zava din Bucuresti, deschis in noiembrie 2008 intr-o cladire istorica renovata integral, este o alegere minunata pentru cazarea in Bucuresti. Hotelul este situat intr-o zona linistita si atractiva a Bucurestiului, dar foarte aproape de centrul orasului fiind o alegere extrem de convenabila. Hotel Zava Bucuresti este foarte accesibil pentru intalniri de afaceri, conventii, acces catre ambasade.

Capacitate de cazare:
3
7
2

Album foto Hotel Zava


Facilitati cazare Hotel Zava – Bucuresti


Harta zonala Hotel Zava – Bucuresti

Descriere Hotel Zava

Hotel Zava isi doreste foarte mult sa va simtiti ca si cum ati fi in vizita la un prieten drag, unde confortul si decorul va surprind placut de fiecare data. Pe perioada sederii la hotelul Zava, veti fi cazat in una din cele 10 camere duble sau intr-unul din cele doua apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie si cablu TV. Fiecare camera este decorata intr-un stil aparte, unele abunda intr-o explozie de culoare, altele in tonuri calde. Toate camerele noastre incorporeaza simplitatea chic dandu-va sentimentul de acasa atunci cand sunteti departe de ambianta atat de familiara a caminului dvs. Hotelul este destul de accesibil, confortabil si comod avand o terasa cu o capacitate de 60 de locuri, un restaurant de 80 locuri, pretabil pentru sala de conferinta.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, parcare, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0311.041.041, 0754.088.110
Fax: 0311.041.042
Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr.21, Bucuresti


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>