Lacul Ostroveni

lacuri lacuri din oltenia obiective turistice judetul valcea

 

Lacul Ostroveni

Lacul Ostroveni, cunoscut printre localnici si sub numele de Lacul Cacacioasa, deoarece in trecut aici se deversau apele menajere ale municipiului Ramnicu Valcea, insa in zilele noastre, este un lac cu apa curata si foarte bogata in peste.

Album foto Lacul Ostroveni

Harta zonala Lacul Ostroveni

Descriere Lacul Ostroveni

Lacul Ostroveni este un lac creat artificial, fiind situat langa gradina zoologica, la doar cativa metri de soseaua de centura a orasului Ramnicu Valcea. Acest lac este vizitat mai tot timpul anului de numerosi pescari dar si de turisti ce vor sa se relaxeze in Padurea Ostroveni, invecinata lacului.

Langa Lacul Ostroveni exista si un complex turistic de agrement, Strandul Ostroveni. Baza de agrement are doua bazine cu apa sarata, adusa pe conducte de la Ocnele Mari si trei bazine cu apa dulce, intre care unul pentru copii. In zonă exista posibilitatea de campare la casute pe cele două peninsule invecinate.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>