Localitatea Baltenii de Sus – Delta Dunarii

balteni delta dunarii localitati localitati turistice obiective turistice judetul tulcea

 

Baltenii de Sus

Localitatea Baltenii de Sus este un sat in judetul Tulcea din Delta Dunarii amplasat pe malul drept al Bratului Sfantu Gheorghe, apartinand de Comuna Bestepe, la o distanta de aproximativ 4 km de Satul Bestepe.

Album foto Baltenii de Sus

Harta zonala Baltenii de Sus

Descriere Baltenii de Sus

Accesul in localitate se face pe drumul comunal DC 60 ce deriva din DJ 222C si pe cale maritima cu vaporul pe Dunare, pe ruta Tulcea – Sfantu Gheorghe.

Din localitate se pot face diverse plimbari in Delta Dunarii, pe lacuri si canale unde se poate admira vegetatia luxurianta si marea varietate de pasari care isi fac simtita prezenta in imediata vecinatate a turistilor, toate acestea fiind integrate perfect intr-un peisaj mirific.

Pentru pescarii impatimiti exista o multime de locuri pentru pescuit in special somn si salau sau se pot organiza partide de vanatoare.

In anul 2009 in Baltenii de Sus a fost sfintita prima biserica, care poarta hramul Sfantului Ioan Botezatorul din Delta Dunarii.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>