Localitatea Mahmudia – Delta Dunarii

delta dunarii localitati localitati turistice mahmudia obiective turistice judetul tulcea

 

Localitatea Mahmudia

Localitatea Mahmudia este amplasata in partea vestica a judetului Tulcea, mai exact, pe malul drept al Bratului Sfantu Gherghe Delta Dunarii, la 7 km de Localitatea Bestepe si la aproximativ 27 km de Tulcea.

Album foto Localitatea Mahmudia

Harta zonala Localitatea Mahmudia – Delta Dunarii

Descriere Localitatea Mahmudia

Accesul spre si dinspre Mahmudia se poate face pe cale rutiera pe drumurile E 87, DN 22 A, DJ 222 C si maritima. Populatia Comunei Mahmudia se situeaza la aproximativ 3000 locuitori. Cazarea in zona se poate face la pensiuni, vile sau hoteluri.

Din punct de vedere ocupational, locuitorii Mahmudiei deruleaza in cea mai mare parte activitati specifice zonei si anume: agricultura, pescuit, transporturi de marfa si calatori si agroturism.

Ca si puncte de atractie turistica in afara de pitorescul peisajului asezonat cu fauna specifica locurilor si ospitalitatea localnicilor se remarca: vestigiile Cetatii Salsovia din timpul imperiului romano-bizantin si Pestera Tunel – Mahmudia.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. narcisa
    2013-08-14
    16:45:34

    e un loc minunat.......:((((

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>