Localitatea Sarinasuf

localitati localitati turistice obiective turistice judetul tulcea

 

Localitatea Sarinasuf

Localitatea Sarinasuf se gaseste in frumoasa regiune a Deltei Dunarii, fiind incadrata, din punct de vedere administrativ, in Localitatea Murighiol din judetul Tulcea, alaturi de localitatile: Colina, Dunavatu de Jos, Dunavatu de Sus, Plopul si Uzlina.

Album foto Localitatea Sarinasuf

Harta zonala Localitatea Sarinasuf

Descriere Localitatea Sarinasuf

Avand un aspect specific pescaresc, localitatea se bucura de un mare potential turistic fiind localizata in imediata apropiere a Lacului Razim, una dintre cele mai mari si cunoscute intinderi de apa din intreaga regiune. Aceasta asezare este considerata prima poarta de intrare in Delta Dunarii, in partea sa sud estica, fiind amplasata chiar la intersectia Canalului Lipoveni cu Canalul Dunavat. La Sarinasuf se ajunge foarte usor, fiind amplasata la o distanta de aproximativ 35 km de Tulcea.

Aceasta localitate poate reprezenta un punct de plecare in plimbarile cu diverse ambarcatiuni prin Delta, existand aici numeroase trasee turistice ce pot si urmate, unele ajungand chiar pana la Marea Neagra sau locuri speciale de pescuit, apele de aici fiind bogate in salai, crapi sau somni. Pe langa minunatele atractii naturale ce pot fi vazute in acest minunat colt al naturii din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, turistii vor avea aici ocazia de a descoperi si importante vestigii antice, intrucat foarte aproape de Sarinasuf se gasesc ruinele Cetatii Enisala si Cetatii Halmyris.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. blitz
    2013-11-02
    00:14:36

    este superb peisaj pescuit cat cuprinde

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>