Padurea Pustnicu

atractii naturale obiective turistice judetul ilfov padure paduri

 

Padurea Pustnicu

Padurea Pustnicu, dupa cum este cunoscuta in termeni populari, este de fapt o zona a Padurii Cernica, la marginea Lacului Pasarea. Padurea se situeaza la aproximativ 11 km de Bucuresti, pe drumul DN3, pe vechiul drum spre mare. A facut parte din vestitii Codrii ai Vlasiei la fel ca Padurea Snagov. Padurea adaposteste un mal al Lacului Pasarea, iar pe malul opus se afla Manastirea Pasarea.

Album foto Padurea Pustnicu

Harta zonala Padurea Pustnicu

Descriere Padurea Pustnicu

In Padurea Pustnicu se gaseste un complex turistic pe malul lacului, cu restaurant si terasa in aer liber, precum si un debarcader de unde se poate merge intr-o plimbare cu barca pe malul lacului.

Accesul se face din DN3 dupa pasarela de calea ferata, de la intrarea in localitatea Branesti. Drumul care duce la complexul turistic are aproximativ 3 km, este asfaltat si strabate padurea in doua.

La intrare pe aleea principala s-au amenajat spatii speciale pentru facut gratare, de catre proprietarii restaurantului din zona si cei de la Ocolul Silvic.

Padurea Pustnicu este o locatie ideala pentru o escapada in natura, lipsita de vacarmul si aglomeratia capitalei.

Prezentare video Padurea Pustnicu


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. alina
    2012-04-04
    20:12:09

    se gasesc locuri pentru gratar?sau sunt ocupate de seara(pile la cel care pazeste)si dimineata nu avem unde face gratar?

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>