Partia de Ski Izvoru Muresului

obiective turistice judetul harghita partii de ski partii de snowboard schi ski snowboard

 

Partia de Ski Izvorul Muresului

Partia de Ski Izvoru Muresului este amenajata in Statiunea Izvoru Muresului din judetul Harghita, localizata din punct de vedere geografic la poalele Muntilor Hasmasul Mare. Atat mica statiune de odihna, cat si partia au fost denumite astfel dupa Raul Mures, care isi are izvorul in masivul montan de aici.

Album foto Partia de Ski Izvoru Muresului

Harta zonala Partia de Ski Izvoru Muresului – Harghita

Descriere Partia de Ski Izvoru Muresului

Accesul catre partie se realizeaza foarte usor, turistii putand sa ajunga aici urmand traseul drumului national DN12, care se desprinde la Gheorgheni din drumul national DN13 B, ce trece prin Targu Mures, Statiunea Sovata si Statiunea Praid.

Partia de la Izvoru Muresului este omologata de Ministerul Turismului inca din anul 2006 si reprezinta una dintre numeroasele atractii turistice regasite in intregul Tinut Secuiesc. De asemenea, aceasta reprezinta o alternativa potrivita de petrecere a timpului liber in sezonul rece, datorita sporturilor de iarna ce pot fi practicate aici. Lungimea pe care se intinde partia este de aproximativ 620 metri, fiind deservita de o instalatie de transport prin cablu de 600 metri, reprezentata de teleski. Nivelul de dificultate al partiei este unul scazut, putand fi frecventata si de incepatori.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Izvorul Muresului usor 620 100 Nu Nu Teleski


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>