Partia de Ski Obarsia Lotrului – Vidra – Transalpina Resort

partii de ski partii de snowboard ski snowboard

 

Partia de Ski Obarsia Lotrului - Vidra - Transalpina

Partia de Ski Obarsia Lotrului – Vidra este o partie nou creata pe versantul nordic al Muntilor Lotrului, fiind situata la baza Lacului Vidra, pe drumul national DN 7A ce leaga Obarsia Lotrului de Statiunea Voineasa. Domeniul schiabil cuprinde 5 partii, parcare, transport modern pe cablu, zapada artificiala si nocturna.

Album foto Partia de Ski Obarsia Lotrului – Vidra

Harta zonala Partia de Ski Obarsia Lotrului – Vidra

Descriere Partia de Ski Obarsia Lotrului – Vidra

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort se intinde pe o suprafata de 7.5 km, fiind deservit de o telegondola cu o lungime a traseului de 2.8 km, avand o statie intermediara la cota 1850, unde exista toalete si spatii de servire pentru turisti. Statia finala a telegondolei este situata la altitudinea de 1970 metri. Momentan a fost inaugurata oficial doar Partia 1, urmand ca pe viitor sa se dea in folosinta si restul partiilor. In vecinatatea partiei nu exista cazare, singurele unitati de cazare se gasesc in Obarsia Lotrului, Voineasa si Vidra.

In aproprierea partiei se afla si Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele de la noi din tara, dar si Statiunea Ranca, cea mai inalta statiune montana din tara.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Partia 1
mediu 2257 530 Da Da Telegondola
Partia 2
in curand
Partia 3
in curand
Partia 4
in curand
Partia 5
in curand

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>