Partia de Ski Pojorata – Malini

obiective turistice judetul suceava partii de ski partii de snowboard schi ski

 

Partia de Ski Pojorata

Partia de Ski Pojorata, cunoscuta si sub denumirea de Partia Malini, se gaseste pe suprafata judetului Suceava, in imediata apropiere a localitatii Malini, valorificand cu succes potentialul turistic al acestei regiuni din frumosul Tinut Bucovinean. Accesul catre partie se realizeaza foarte simplu, aceasta fiind amenajata in partea sudica a localitatii Malini, in vecinatatea satului Valeni, foarte aproape de Pasul Stanisoara.

Album foto Partia de Ski Pojorata

Harta zonala Partia de Ski Pojorata – Malini

Descriere Partia de Ski Pojorata

Partia de Ski Pojorata este a treia partie deschisa in judetul Suceava, dupa Partia de Ski Vatra Dornei si Partia de Ski Carlibaba, reusind sa se ridice la pretentiile turistilor sositi aici. Gradul de dificultate al acestei partii este usor spre mediu, putand fi frecventata de toti cei pasionati de sporturile de iarna, de la incepatori la avansati. Domeniul schiabil de aici se intinde pe o lungime de aproximativ 2 hectare, inregistrand o diferenta de nivel ce masoara putin peste 100 metri si fiind deservit de instalatie de transport prin cablu, reprezentata de teleschi. Initial, a fost deschisa aici o singura partie, dupa care s-a mai amenajat inca una, ce se desfasoara paralel cu prima, pe o lungime de 600 metri. Ambele partii se bucura de prezenta instalatiei de iluminat nocturna, ceea ce ii bucura nespus de mult pe schiori, intrucat pot ramane pe partie cat de mult doresc, chiar si dupa lasarea serii. Proiectele de viitor mentioneaza intentia de a instala aici si tunuri de zapada artificiala si o serie de multe alte noi modernizari ale acestui domeniu schiabil, in special in ceea ce priveste unitatile de cazare.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Zapada artificiala Nocturna Transport pe cablu
Partia I
usor/mediu 800 106 Nu Da Teleski
Partia II
usor/mediu
600 106 Nu Da Teleski

 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. maria
    2014-12-05
    14:01:49

    si ce cauta saniile pe partia de schi?!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>