Partia de Ski Sovata

partii de ski partii de snowboard schi ski sovata

 

Partia de Ski Sovata

Statiunea Sovata ofera pe perioada sezonului rece posibilitati pentru practicarea sporturilor specifice iernii, precum schi si schi fond pe partia de schi ce se afla in apropiere de statiune, la doar 6 km, partia detinand un telescaun pregatit pentru turisti. Statiunea ofera doua partii, o partie pentru incepatori si copii si una de nivel mediu.

Album foto Partia de Ski Sovata

Harta zonala Partia de Ski Sovata – Transilvania

Descriere Partia de Ski Sovata

Partia de ski Sovata aflata in administrarea proprietarului Cabanei REPAS este ocupata cu zapada aproape 6 luni pe an si reprezinta atractia oricaror categorii de schiori de la avansati la incepatori si are o lungime de 1200 metri cu diferenta de nivel de 262 metri pe traseul telescaunului. Partia este dotata si cu o instalatie de telescaun pe o distanta de 500 metri cu o diferenta de altitudine de 128 metri precum si cu o instalatie schi lift pe 200 metri la partia de incepatori, fiind intretinuta zilnic cu ratrac si tun de zapada. Statiunea Sovata este situata la poalele Muntilor Ghiurghiului la o altitudine de 475-600 metri, fiind renumita datorita lacurilor sarate, dintre care cel mai important este Lacul Ursu. Aici turistii au posibilitatea de a face tratamente pe toate perioada anului, vara in prim plan fiind scaldatul in apele sarate, alaturi de excursiile in imprejurimi, plimbari in natura si practicarea a numeroase sporturi de vara. Partia de schi se se gaseste la distanta de 10 km de statiune, si 3 km de Cabana Alunis putand fi accesata pe drumul deschis in toate sezoanele.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Alunis mediu 1100 530 Nu Nu Telescaun
Alunis 2 (incepatori) usor 300 30 Nu Nu Teleski

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>