Partia de Ski Sugas Bai

obiective turistice judetul covasna partii de ski partii de snowboard ski snowboard sugas bai

 

Partia de Ski Sugas Bai

Partia de Ski Sugas Bai este localizata pe teritoriul judetului Covasna, in zona Muntilor Baraolt, ce contribuie negresit la potentialul turistic al intregii zone. Situata aproape de valea Paraului Sugas, aceasta partie reprezinta o locatie foarte frecventata in special de catre locuitorii orasului Sfantu Gheorghe, aflat in imprejurimi.

Album foto Partia de Ski Sugas Bai

Harta zonala Partia de Ski Sugas Bai – Covasna


Descriere Partia de Ski Sugas Bai

Partia de la Sugas se afla chiar in statiunea balneoclimaterica Sugas Bai, recunoscuta pentru baile realizate aici, benefice in tratarea diverselor boli cardiace sau de circulatie. Partia este ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna sositi in statiune in perioada sezonului rece.

Turistii interesati sa viziteze aceasta locatie trebuie sa stie ca atat partia, cat si statiunea de la Sugas Bai se gasesc la o distanta de numai 10 km de Sfantu Gheorghe. Accesul se realizeaza pe un drum judetean modenizat, DJ121 C. Dotata cu tunuri de zapada artificiala si intalatie de transport prin teleski pentru schiori, Partia de la Sugas masoara o lungime de aproximativ 500 metri, avand un grad mediu de dificultate.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Zapada artificiala Nocturna Transport pe cablu
Sugas 1
mediu 500 Da Nu Teleski
Sugas 2
usor 250 Da Nu Teleski

 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. SIMON ATTILA
    2011-01-26
    21:33:20

    BUNA ZIUA SI EU SINT IUBITOR DE SCHII DAR CRED CA STIU ESTE UN SPORT CARE TREBUIE SA AI SI UN PLAN FINANCIAR DESTUL DE BUN SI EU SUNT DE ACORD CA SUGAS BAI ESTE STATIUNE FOARTE BUNA PENTRU IUBITORII DA IARNA .DAR DE EXEMPLU PE 24 IAN 2011 MAM URCAT SUS LA SUGAS BAI SI SCHIORI ERAU DAR NIMIC NU FUNCTIONA ,DIN PACATE LA NOI TOTUL MERGE PE INVERS CAND AVEM ZAPADA NU FUNCTIONEAZA TELESCHIUL, AR TREBUI SA PROFITAM DE OCAZII.FIINDCA NU ESTE MEREU ZAPADA,DAR SA NICI SA NU ZIC CA AVEM SI TUNURI DAR TOT DEGEABA.

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>