Pensiunea Anda – Tulcea Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in dobrogea cazare judetul tulcea cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare tulcea pensiune in tulcea

 

Pensiunea Anda - Tulcea

In orasul Tulcea colectivul nostru va ofera spatii de cazare in pensiunea Anda, aflata pe malul lacului Casla, intr-o liniste deplina si un peisaj inedit.
Mesele traditionale oferite sunt bogate in produse din peste (salau fript cu sos de lamaie, somn la gratar cu cartofi natur, stiuca umpluta cu maioneza, rasol cu mujdei. . . ).
Deasemnea va oferim, pentru imbunatatirea apetitului culinar, bautura casei, visinata sau vin alb dobrogean.

Capacitate de cazare:
1
3
1

Album foto Pensiunea Anda – Tulcea

Facilitati cazare Pensiunea Anda – Tulcea


Harta zonala Pensiunea Anda – Tulcea

Descriere Pensiunea Anda – Tulcea
Va oferim excursii in Delta pentru agrement cu salupe sau ambarcatiuni speciale. Acestea va permit vizitarea unor canale greu accesibile vaselor cu pescaj mare. Calitatea serviciilor si ineditul Deltei va confera certitudinea unei vacante de neuitat.Va invitam sa descoperiti si sa admirati din galeria de fotografii o parte din posibilitatile de agrement pe care vi le ofera “Anda”.
Pentru copiii intre 2-10 ani, care stau in camera cu parintii, se acorda 50% reducere.
Preturile pot fi negociate. Pentru amatorii de pescuit sportiv, zona ofera posibilitatea de pescuit biban, caras, platica, rosioara, stiuca.

Excursii
Din Tulcea va puteti ambarca pe salupa “ALEXANDRA” si puteti vizita timp de 1,2,3 sau 4 zile ( in functie de timpul dumneavoastra) mirifica si unica Delta a Dunarii.
Avand in vedere unicitatea locurilor, organizam excursii de tip “ safari” pentru fotografii amatori sau profesionisti. Se pot organiza trasee in functie de ce anume doriti sa vizitati.
Salupa este dotata cu bucatarie, baie, 8 spatii de cazare, aer conditionat, frigider, televizor…
Trasee:
– pentru pescuit
– pentru vizitarea plajei Sf. Gheorghe
– Sulina ( farul vechi)
– Satul din inima Deltei, Mila 23…
1. Tulcea- Maliuc – Canalul Crisan- Caraorman-Lacul Puiu-Lacul Rosu-Imputita- Canalul Bursuca- Sulina-Tulcea
2. Tulcea- Canalul Mila 23- Garla Sireasa-Golful Sontea- Canalul Olguta- Dunarea Veche- Sat Mila 23-Crisan- Maliuc
3. Tulcea-Murighiol-Canalul Dunavat-Canalul Dranov- Golful Holdina-Lacul Razim-Gura Portitei
Acestea sunt cateava din traseele fixe, insa exista posibilitatea alegerii unei rute in functie de preferintele dvs.
Deasemenea firma noastra va pune la dispozitie o barca cu motor de capacitate redusa cu care aveti posibilitatea de a intra pe absolut toate canalele, acest lucru garantandu-va accesul la locurile de pescuit.
Oferta
– pescuit
– vanatoare
– birdwatching
– odihna
– relaxare
– plimbare cu barca si salupa
Stiuca: Pestele pradator nr 1 al Deltei Dunarii, isi asteapta prada camuflata in vegetatia subacvatica. Stiuca prefera apelele limpezi cu vegetatie abundenta: Chiril, Uzlina, Taranov, Onofrei sunt lacuri care va asigura un pescuit reusit. Atunci cand vegetatia este abundenta solutia este data de incitele private: Dunavat sau Holbina.
Crap: Crapul salbatic de Delta este una din optiunile majore ale pescarilor sportivi. Reproducerea crapului din luna aprilie pana in luna iunie impiedica pescuitul de crap.Un rol important in desfasurarea unei partide de pescuit este alegerea locului: curent slab, tufe, terenuri inundate si nadirea acestora. Locuri de pescuit crap : Rosu, Uzlina, Sf Gheorghe, Crisan.
Somnul: Somnul este pestele cel mai mare din Delta Dunarii. Momeala cea mai folosita este rama neagra, coropisnita, tiparul sau broscuta. Locuri de pescuit somn: Sf. Gheorghe, Crisan.

Contact
Telefon: 0240.537.774
Fax: 0240.537.774
Mobil: 0788.371.273 , 0788.371.272
Email: office@andaturism.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>