Pensiunea Belascu – Sibiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sibiu pensiune in sibiu

 

Pensiunea Belascu

Cea mai renumita casa a cartierului sasesc Neppendorf, (turnisorul de azi) reinvie sub numele de pensiunea Belascu. Cladirea dateaza din 1840, iar in perioada in care se afla in patrimoniul bisericii evanghelice, era cunoscuta sub numele de “carciuma Bisericii”. Cladirea juca un rol deosebit in viata de zi cu zi a sasilor fiind un loc in care erau organizate seri de vals si deopotriva un loc important si din punct de vedere administrativ, consiliile comunale si intrevederile oficiale tinandu-se in acest loc.

Capacitate de cazare:
8

Album foto Pensiunea Belascu


Facilitati cazare Pensiunea Belascu – Sibiu


Harta zonala Pensiunea Belascu – Sibiu

Descriere Pensiunea Belascu

Pensiunea Belascu si-a deschis usile in anul 2007 si ofera cazare in 8 camere duble spatioase si confortabile dotate cu grup sanitar propriu, tv/cablu si internet wireless, anul in care Sibiul a purtat titulatura de Capitala Culturala A Europei. Odata intrata in circuitul turistic a devenit un punct de reper important atunci cand vorbesti de acest oras datorita serviciilor de inalta calitate. Incarcatura istorica a acestei pensiuni dau oricarui turist o fascinanta dorinta de a afla mai mult, de a reveni si de a petrece cat mai mult timp in cadrul atmosfera familiare pe care pensiunea Belascu ti-o ofera. Acest locas imbina modernul cu o istorie de mai bine de un secol in viata cotidiana a Sibiului.
Atmosfera intima si amabilitatea personalului vor contribui la conturarea vacantei ideale, unde puteti vizita Sibiul istoric: Piata mare, Piata mica, podul Mincinosilor, precum si imprejurimile sale: cetatea Cisnadioara, statiunea Paltinis, Ocna Sibului. Pensiunea Belascu e astfel pozitionata si conceputa incat si intalnirile de afaceri se transforma in intalniri de succes, ale dumneavoastra si ale noastre datorita faptului ca se afla la doar 5 min de aeroport.
Pensiunea Belascu este locatia potrivita pentru a organiza seminarii restranse si sesiuni de comunicare interna a angajatilor dumneavoastra. Livingul pensiunii este conceput pentru a avea o dubla functionalitate: ca loc de relaxare, socializare si in acelasi timp poate fi transformata intr-o placuta sala de sedinte. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste timpul petrecut sortarii si calcularii ofertei disponibile, Pensiunea Belascu va ofera tarife diferentiate pentru rezervarea integrala a pensiunii, pentru grupuri peste 10 persoane, sau pentru sedere prelungita.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, internet wireless, parcare, gradina/curte, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0744.762.814
Adresa: Sibiu


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>