Pensiunea Bradul – Obarsia Lotrului

3 margarete cazare in oltenia cazare judetul alba cazare obarsia lotrului cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare transalpina pensiune in obarsia lotrului pensiune pe transalpina

 

Pensiunea Bradul

Pensiunea Bradul este localizata in zona Obarsiei Lotrului, la o altitudine de aproximativ 1300 metri si beneficiaza de un cadru natural impresionant, linistit si ferit de zgomotul si poluarea specifice marilor asezari urbane. Aceasta pensiune reprezinta cea mai potrivita alternativa pentru turistii care aleg sa petreaca o vacanta relaxanta, inconjurati de frumusetile naturii. Accesul catre Pensiunea Bradul se realizeaza foarte usor, pe drumul national DN7A, fiind localizata la o distanta de aproximativ 25 km de Petrosani si 45 km de Statiunea Voineasa.

Facilitati cazare Pensiunea Bradul

Album foto Pensiunea Bradul

Harta zonala Pensiunea Bradul – Obarsia Lotrului

Facilitati Pensiunea Bradul

Pensiunea dispune de 13 camere care pot gazdui 28 de vizitatori, camerele sunt mobilate si dotate modern, apa calda si caldura non-stop, restaurant, terasa, parcare, hol spatios cu fotolii si masuta, mansarda.

Facilitati camere Pensiunea Bradul

In pensiune sunt 9 camere care dispun de 2 paturi, baie proprie cu cabina de dus, sifonier, noptiere, TV si 4 camere la mansarda dotate cu sifonier, noptiere si TV. Camerele de la mansarda sunt impartite in 3 camere cu 2 paturi si o camera cu 4 paturi, acestea dispun de 2 bai situate pe hol.

Restaurant Pensiunea Bradul

Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri si un bar cu 16 locuri unde se poate servi de la cafea, sucuri pana la whiski si vinuri de o calitate deosebita.

Bucataria poate prepara imediat o gama variata de mancaruri simple pana la sarmalute cu mamaliguta, tochitura, ciorba de burta.

Contact Pensiunea Bradul
Telefon: 0744.325.151, 0742.077.177
Adresa: Obarsia Lotrului, Comuna Voineasa, judetul Valcea
Email: forconcid@iplus.ro


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. stefan
    2013-05-03
    19:41:31

    deosebit,cazare,masa,peisaj.felicitari!