Pensiunea Casa Blanca Locatie clasificata la 2 margarete

2 margarete cazare campulung muscel cazare in muntenia cazare judetul arges cazare pensiune cazare pensiune 2 margarete pensiune in campulung muscel

 

Pensiunea Casa Blanca

Situat in prima capitala a Valahiei, in actualul Municipiu Campulung, pensiunea Casa Blanca ofera cadrul potrivit pentru petrecerea momentelor implinite alaturi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri. Casa Blanca este localizata in Centrul Orasului Campulung Muscel, la 5 minute de Primarie, vis-a-vis de Casa Armatei.

Capacitate de cazare:
3
1
6

Album foto Pensiunea Casa Blanca


Facilitati cazare Pensiunea Casa Blanca – Campulung Muscel


Harta zonala Pensiunea Casa Blanca – Campulung Muscel

Descriere Pensiunea Casa Blanca

Nu stim altii cum sunt, dar cei care au venit o data la pensiunea Casa Blanca revin cu cea mai mare placere. Sloganul nostru este, pe buna dreptate, “Calitate in toate!” pentru ca scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai buna calitate pentru oaspetii nostri. Pensiunea are o capacitate de 21 de locuri de cazare dispuse astfel: 6 camere cu pat matrimonial, 3 camere cu 2 paturi, o camera cu 3 paturi. Restaurantul dispune de 40 de locuri. Aici puteti savura deliciile bucatariei traditionale romanesti si specifice zonei. Preparatele va sunt oferite de bucatari cu peste 35 de ani de experienta in domeniu, pregatiti sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.
Fiecare camera este dotata cu televizor, grup sanitar si internet wireless. Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, sala de mese, bar, restaurant. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0741.055.675, 0743.054.888, 0248.512.360
Adresa: Str. Matei Basarab, nr.95, Campulung Muscel


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>