Pensiunea Casa cu Tei – Sarata Monteoru

3 margarete cazare in muntenia cazare judetul buzau cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sarata monteoru cazare valea buzaului pensiune in sarata monteoru pensiune in valea buzaului

 

Pensiunea Casa cu Tei

Pensiunea Casa cu Tei din Statiunea Sarata Monteoru, apreciata cu trei margarete, este situata intr-un cadru natural deosebit de pitoresc, pe un deal inconjurat de paduri de tei. Amenajarea rustica, preparatele traditionale specifice pentru regiunea Buzaului si calitatea serviciilor de aici fac din aceasta pensiune o locatie in care turistii revin de fiecare data cand au ocazia cu multa placere.

Facilitati cazare Pensiunea Casa cu Tei

Album foto Pensiunea Casa cu Tei

Harta zonala Pensiunea Casa cu Tei – Sarata Monteoru

Descriere Pensiunea Casa cu Tei

Capacitatea de cazare a pensiunii este de 25 de camere duble si 3 camere triple, toate fiind echipate cu baie proprie si TV cu cablu. Pentru a va relaxa, puteti profita de sauna, plimbari prin padurea din apropriere, puteti sta in foisor, juca table si remy, iar copii beneficiaza de un loc de joaca special amenajat.

Facilitati camere Pensiunea Casa cu Tei

Camerele pensiunii sunt amenajate modern cu strictul necesar, beneficiaza de baie proprie si tv.

Restaurant Pensiunea Casa cu Tei

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 200 de locuri, este amenajat in stil traditional buzoian, ofera specialitati tipic buzoiene, picante, dar delicioase.

Contact Pensiunea Casa cu Tei

Telefon fix: 0238.451.255
Fax: 0238.406.255
Mobil: 0722.673.597
Email: casacuteimonteoru@gmail.com