Pensiunea Casa Dia – Timisoara Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in banat cazare judetul timis cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare timisoara pensiune in timisoara

 

Pensiunea Casa Dia

Pensiunea Casa Dia se afla pe Str. Frunzei nr. 47, zona Dambovita, vis a vis de restaurantul Clasic, si ofera un pachet complet de cazare si mic dejun inclus, atat pentru familii cat si pentru deplasari business. Cele 15 camere si doua apartamente amenajate ultramodern te vor face sa te simti ca acasa. Ospitalitatea unica este asigurata de un staff profesionist.

Capacitate de cazare:
4
2
2
7
2

Album foto Pensiunea Casa Dia

Facilitati cazare Pensiunea Casa Dia – Timisoara


Harta zonala Pensiunea Casa Dia – Timisoara

Descriere Pensiunea Casa Dia

La Pensiunea Casa Dia suntem pregatiti sa va primim la orice ora, in orice perioada a anului. Stim cat de toride sunt verile din Timisoara, asa ca ne-am dotat fiecare camera cu aparat de clima, pentru o atmosfera placuta si relaxanta. Fiecare camera din Pensiunea Casa Dia Timisoara este dotata ultramodern, confortul fiecarui client al pensiunii fiind principala noastra grija. Cablul Tv si Internetul sunt standard in serviciile pensiunii, pe langa terasa si frigiderul pus la dispozitie in fiecare camera si apartament, iar daca iti doresti o relaxare high-style ai la dispozitie si jacuzzi in apartamente. Daca ai venit cu masina, nu trebuie sa iti faci griji din cauza locului de parcare, pensiunea dispune de parcare supravegheata non-stop.
Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, jacuzzi, room service, terasa, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0732.123.829, 0732.123.831
Adresa: Timisoara


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>