Pensiunea Casa Dunavat – Delta Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare dunavatu de jos cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in dunavatu de jos

 

Pensiunea Casa Dunavat

Situata intr-o zona salbatica din Delta Dunarii in localitatea Dunavatul de Jos din Comuna Murighiol, accesibila rutier si pe apa, Pensiunea Casa Dunavat (Casa Verde) este locul ideal in care puteti sa va relaxati cateva zile si sa faceti o cura din preparate din peste.

Capacitate de cazare:
10

Album foto Pensiunea Casa Dunavat

Facilitati cazare Pensiunea Casa Dunavat – Delta Dunarii


Harta zonala Pensiunea Casa Dunavat – Delta Dunarii

Descriere Pensiunea Casa Dunavat

Dunavatu de Jos, este la o distanta de 45 km sud de orasul Tulcea, 8km sud de comuna Murighiol, iar pensiunea este situata pe malul lacului Barcas, pe care plutesc plauri mutati de vant. Astfel este oferita o priveliste superba, in fiecare zi, posibil, alta! Pensiunea are acces la apa, de unde se poate ajunge oriunde in Delta. Pensiunea dispune de 5 camere la etaj si una la parter dotate cu doua paturi, baie proprie si posibilitatea instalarii unui pat suplimentar, living cu dotat cu TV conectat la toate posturile de televiziune, sala de mese si un punct de informare pentru turisti, terasa cu gratar la dispozitia clientilor, parcare si debarcader cu loc de lansare a barcilor la apa.
La pensiune pot fi servite preparate pescaresti la cererea clientilor. Pe malul canalului care delimiteaza partea sudica a pensiunii este amenajat un debarcader cu loc special pentru lansarea barcilor la apa. De pe acest canal se poate pleca oriunde in Delta. Pensiunea mai dispune de 3 barci cu motor pentru excursii in Delta si barci cu rame oferite gratuit clientilor. Pensiunea este situata la cel mult 30 min de locuri celebre de pescuit, cum ar fi Incintele Dunavat, Holbina pentru rapitor sau Canalele Dunavat, Lipoveni sau Dranov pentru crap si somn. Deasemeni, pensiunea este inconjurata de lacuri unde pot fi observate si/sau fotografiate fauna si flora deltei. Obiective turistice Delta Dunarii: Manastirile Halmyris, Cocos, Celic Dere, Cerbul, Saul etc. Dealurile Bestepe (cand este senin se vede Chilia), Lacul Razelm (inclusiv Insula Popina), Lacul Cuibina (Lacul cu Lebede), Rezervatia Caraorman.

Contact
Mobil: 0748.086.397; 0765.239.747
Email: office@casa-dunavat.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 2

 
 1. MARINACHE ROXANA
  2014-09-01
  15:21:45

  Este un loc minunat cu o gazda minunata si foarte amabila(in special doamna Nora).Curatenie peste tot chiar prea curat de te simti prost sa nu lasi ceva la nelocul lui, mai ales ca eu am si gatit baietelului nostru de 3 ani si am primit tot sprijinul si cele necesare. Oaza de liniste si relaxare. Doamna Nora o bucatareasa desavarsita si va gateste tot ceea ce doriti. Ca un inconvenient (cel putin pentru mine) este pretul putin cam prea mare la mancare. Este pacat sa mergi in delta si sa nu te saturi de peste. Oricum merita petrecut un sejur aici si asi reveni cu mare drag.

   
 2. Liviu
  2014-05-05
  15:32:15

  Accesul la locatie: foarte facil; noi am venit cu masina de la Bucuresti; drumul e foarte bun pana in fata portii. Masina se parcheaza fara probleme in curte.

  Cazarea: camerele foarte ok, totul curat; baie cu dus in camera

  Mancarea: foarte, foarte, foarte buna. Saramura, ciorba de peste, peste la gratar, mamaliga, mujdei, etc. La cerere se pot face si alte preparate in afara de peste. Preturile foarte bune. La masa s-a servit ca la mama acasa: adica nu era cantitate fixa; daca mai voiai sa mananci in plus cereai si primeai fara probleme (fara a fi taxat in plus).

  Servirea: foarte buna; Ceea ce am considerat un mare plus fata de alte locatii a fost faptul ca micul dejun / pranzul / cina ne-au fost servite in functie de cum ne intorceam noi de pe unde eram (la plimbare cu barca, la pescuit, in excursie la cetatile din zona); adica nu a trebuit sa fim stresati ca nu ajungem inapoi de pe balta pana la ora pranzului sau a cinei si ratam masa. Bravo!

  Sunt disponibile mai multe barci (cu rame sau cu motor). Se pot vizita locurile frumoase din delta, se fac oricate opriri vrei pt a face poze la flora si fauna. Personalul de la pensiune te poate duce in locuri bune de pescuit (stiuca, biban). Pe ponton se poate pescui la albitura si biban. Pestele prins se poate duce in congelator pentru pastrare pana la plecarea spre casa.

  Parerea generala: totul a fost facut ca pentru prieteni, nu ca pentru clienti.

  M-as intoarce oricand acolo.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>