Pensiunea Casa Floraly – Brasov Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare brasov cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in brasov

 

Pensiunea Casa Floraly

Pensiunea Casa Floraly este situata in partea linistita a orasului Brasov. La doar 1 km de centrul Brasovului. Casa Floraly, este moderna cu un design modern, intruneste toate nevoile tinerilor oameni de afaceri. Casa Floraly ofera un sejur placut la preturi rezonabile.

Capacitate de cazare:
6
10

Album foto Pensiunea Casa Floraly


Facilitati cazare Pensiunea Casa Floraly – Brasov


Harta zonala Pensiunea Casa Floraly – Brasov

Descriere Pensiunea Casa Floraly

Pensiunea Casa Floraly este situata intr-o zona linistita in apropiere de Itc, Sala Sporturilor si centrul orasului, usor accesibila din toate intrarile municipiului Brasov. Pensiunea ofera cazare in 8 camere duble si o camera matrimoniala cu jacuzzi. Dispune de parcare, sala de conferinta, bar, sala de mese, curte cu gratar. Camerele sunt dotate cu bai proprii, frigider, televizoare Lcd, cablu, wireless si acces pe terasa.
De asemenea mai detine o sala de aproximativ 50 locuri destinata atat conferintelor cat si petrecerilor private. Pentru petrecerile organizate va pune la dispozitie bucataria dotata cu tot necesarul cat si un gratar modern in curte. Casa Floraly, este moderna cu un design modern si intruneste toate nevoile tinerilor oameni de afaceri. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, jacuzzi, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0744.636.901, 0727.355.955
Fax: 0368.003.018
Adresa: Str. Branduselor nr.59, Brasov


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Dan Gh.
    2011-07-29
    09:08:25

    Primirea a fost foarte buna. Personalul amiabil. Camerele foarte bine puse la punct. Dar, in cele 3 zile de cazare, lenjeria nu a fost schimbata si curatenie nu s-a facut. Pentru a avea acces la gratar si bucatarie, ni s-a mai cerut o suma de bani (400 lei), ceea ce mi s-a parut un lucru nesimtit din partea gazdei.

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>