Pensiunea Casa Lates – Dorna Arini Locatie clasificata la 2 margarete

2 margarete cazare dorna arini cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare pensiune cazare pensiune 2 margarete pensiune in dorna arini

 

Pensiunea Casa Lates - Dorna Arini

Pe drumul ce duce spre masivul Rarau, intr-o zona linistita si plina de verdeata a municipiului Campulung Moldovenesc, sunteti asteptati la pensiunea “Casa Lates”. Inconjurata de dealuri si de o minunata gradina de flori, Casa Lates va ofera intimitatea si linistea de care aveti nevoie. Este o constructie noua, data in folosinta in toamna anului 2005, cu o suprafata de 100 de mp pe nivel, care imbina utilitatea si functionalitatea materilalelor moderne cu aerul traditional al lemnului.

Capacitate de cazare:
7

Album foto Pensiunea Casa Lates – Dorna Arini

Facilitati cazare Pensiunea Casa Lates – Dorna Arini


Harta zonala Pensiunea Casa Lates – Dorna Arini

Descriere Pensiunea Casa Lates – Dorna Arini

Incalzirea este asigurata de un sistem centralizat, cu centrala proprie, care asigura apa calda in permanenta si caldura in anotimpul rece.

Casa dispune de un living mare la parter pentru petrecerea timpului liber si pentru servirea mesei. Living-ul este dotat cu televizor color cu televiziune prin cablu si combina muzicala.

Casa Lates dispune de 14 locuri de cazare, in 7 camere duble.

Camerele sunt deservite de 2 bai mari, utilate modern (ambele bai au cabina de dus, una dintre ele are si cada). Camerele dispun de cate un pat dublu (140/200 si 160/200), doua noptiere si un dulap.

Mobilierul este realizat manual din lemn de larice lacuit. Curtea cu o suprafata de 800 de mp ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber.

Parcarea este in curtea interioara. La cerere, se pot organiza plimbari cu sania trasa de cai in timpul iernii. De asemenea, in anotimpul rece se poate schia in apropiere.

Intimitatea si linistea zonei, pozitionarea fata de caile de acces si accesul facil la obiectivele turistice ale zonei ne recomanda ca o destinatie ideala pentru un sejur cat mai placut in inima Bucovinei.

Facilitati cazare: TV in living, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, gratar/barbeque, living.

Contact

Adresa: com. Dorna-Arini, sat Ortoaia, nr. 152A cod. 727023, jud. Suceava
Telefon: 0040-230576038; 0040-744833663; 0040-740782763


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>