Pensiunea Casa Optima Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare baile felix cazare in crisana cazare judetul bihor cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete pensiune in baile felix

 

Pensiunea Casa Optima

Situata la egala distanta fata de Oradea si de Baile Felix (2 km), pensiunea Casa Optima va ofera atat ambianta si confortul urban, cat si placerea recreerii intr-un loc linistit. Cele 8 camere de 4 stele ale Pensiunii Casa Optima va ofera confortul locuintei dumneavostra (cablu Tv, cablu internet si wireless, minibar, climatizare).

Capacitate de cazare:
4
4

Album foto Pensiunea Casa Optima


Facilitati cazare Pensiunea Casa Optima – Baile Felix


Harta zonala Pensiunea Casa Optima – Baile Felix

Descriere Pensiunea Casa Optima

Pensiunea Casa Optima este situata pe DN 79, la intrarea in localitatea Sanmartin, jud. Bihor, la egala distanta de Oradea si Baile Felix (3 km). Pozitia sa va permite accesul usor spre Oradea, unul dintre cele mai interesante centre urbane “Art Nouveau” din Europa Centrala – o veritabila capitala a “Secesionului” din regiune. La distanta de jumatate de ora de mers pe jos (5 minute cu masina) va asteapta Baile Felix, o veritabila perla a termalismului din Romania si Baile 1 Mai, cu un complex de agrement estival foarte indragit de catre tineret. Daca doriti ca sejurul la campie si in apropierea orasului sa nu va plictiseasca, Pensiunea Casa Optima va ofera posibilitatea de a va relaxa si a practica sporturi de iarna in locatia sa de la Arieseni. Vara, la pensiunea Casa Optima curtea si gradina generoasa, in mijlocul careia se gaseste piscina, va imbie sa simtiti din plin relaxarea si placerea miscarii intr-un mediu curat.
Iarna puteti petrece timpul in mod placut in salonul pensiunii, intr-o ambianata calma, luminoasa si incalzita de semineu. La Arieseni (100 km distanta), Casa Optima va da posibilitatea sa schimbati ambientul, cu un sejur intr-o cabana de familie. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0722.609.747, 0726.720.593, 0259.318.535
Fax: 0259.318.535
Adresa: Str. Octavian Paler, nr.1, Sanmartin


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>