Pensiunea Casa Tom – Sinaia Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete cazare sinaia cazare valea prahovei pensiune in sinaia pensiune pe valea prahovei

 

Pensiunea Casa Tom - Sinaia

Din cele mai vechi timpuri, natura a oferit cu darnicie oamenilor multiple posibilitati de liniste spirituala si odihna fizica in conditii propice. Pensiunea Casa Tom situata in Sinaia, zona Furnica ofera urmatoarele: camere de zi, 10 dormitoare cu grupuri sanitare proprii, jacuzzi si sauna, sala de lectura si club, sala de conferinte, foisor, crama – bar, bucatarie, la care intalnim in variante inedite frumosul simplu si echilibrat.

Capacitate de cazare:
8
1
1

Album foto Pensiunea Casa Tom – Sinaia

Facilitati cazare Pensiunea Casa Tom – Sinaia


Harta zonala Pensiunea Casa Tom – Sinaia

Descriere Pensiunea Casa Tom – Sinaia
Structura pensiunii:
– parter,
– etaj 1,
– etaj 2.

Sala de conferinte pentru 24 locuri dotata.

Turistii care au inspiratia sa-si petreaca sejurul in statiunea Sinaia de pe Valea Prahovei beneficiaza de numeroase modalitati de petrecere a timpului liber.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, crama, parcare, gradina/curte, masaj, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, terasa, living, sala de mese, seif la receptie, semineu, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, seif in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0723 214 140, 0244 311 424
Adresa: Sinaia, Str. Costilei nr. 19


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>