Pensiunea Casa Vinga – Poiana Brasov Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare poiana brasov pensiune in poiana brasov

 

Pensiunea Casa Vinga - Poiana Brasov

Pensiunea “Casa Vinga” va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in Poiana Brasov, in cadru intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli.
Sunt la dispozitia dumneavoastra camere duble si apartamente cu living, dotate cu televizor color (cablu, HBO), frigider, telefon direct international. Micul dejun si room service este inclus.

Capacitate de cazare:
1
9
4

Album foto Pensiunea Casa Vinga – Poiana Brasov

Facilitati cazare Pensiunea Casa Vinga – Poiana Brasov


Harta zonala Pensiunea Casa Vinga – Poiana Brasov

Descriere Pensiunea Casa Vinga – Poiana Brasov
Casa Vinga isi invita oaspetii sa petreaca o vacanta de neuitat la munte, in Poiana Brasov, in cadru intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli.
Pensiunea se afla in centrul statiunii Poaina Brasov (vezi harta), vis-a-vis de restaurantul Sura Dacilor, cu o priveliste splendida spre partia Subteleferic sau spre lac.

Cazare
Sunt la dispozitia dumneavoastra:
– 9 camere duble;
– 4 apartamente cu living;
– 1 camera single
Dotari camere: televizor color (cablu, HBO), frigider, telefon direct international
Servicii incluse in pret: micul dejun si room service.

Restaurant
Restaurantul  cu terasa are 40 de locuri si va ofera diferite preparate, pizza, minuturi, bauturi rocoritoare si alcoolice, reci si calde. Spatiul salonului pentru ocazii speciale: nunti, botezuri, zile de nastere, sarbatori religioase, revelioane, petreceri etc.

Despre Poiana Brasov
Poiana Brasov este considerata una din cele mai bune statiuni de munte din Romania, considerand cele 12 partii de schi de dificultati diferite, terenuri de tenis si minigolf, piste de roller skating, saune, piscine acoperite. In excursiile de o zi in jurul Poienii Brasov puteti vizita locurile prin care a trecut Vlad Tepes: Bran si Sighisoara.

Moduri de access
1. Brasov – Poiana Brasov (12km)
Dupa parcurgerea drumului lung de 12 km, la intrarea in statiune, se coboara spre sectorul central al statiunii, iar dupa 200 m se ajunge la un parcaj mare, in marginea caruia este situata statia terminus a liniei de autobuze 20. Continuati drumul drept inainte si la urmatoarea intersectie urmati drumul spre dreapta. In dreapta veti vedea lacul statiunii iar in stanga biserica din lemn. Veti vedea din drum pensiunea, drumul de acces find a doua intrare la dreapta.
2. Risnov – Poiana Brasov (11 km)
Traseul porneste din centrul orasului Risnov si se indreapta spre est pe strada Cetatii. Urcand in lungul Vaii Cetatii, soseaua trece pe langa un popas, apoi pe langa restaurantul Cetate si un strand (1 km de centru). Dupa cei 11 km, se intersecteaza soseaua Brasov – Poiana Brasov. Spre stanga se coboara in Brasov, iar spre dreapta spre Pensiune Casa Vinga. In continuare trebuie urmat traseul 1.

Contact
Telefon: 0268.262.334
Fax: 0268.262.334
Email: pensiune@casavinga.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>