Pensiunea Casablanca – Bacau Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare bacau cazare in moldova cazare judetul bacau cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in bacau

 

Pensiunea Casablanca

Pensiunea Casablanca este situata in comuna Margineni la o distanta de 5 minute de oras pe DN 2G si dispune de 23 de camere, 2 apartamente a cate 4 locuri, un restaurant cu o capacitate de 120 locuri si o terasa de 40 locuri. Camerele sunt dotate cu baie proprie, apa calda, tv color, mobilier nou si balcon. Baile sunt moderne cu dus, prosoape, chiuveta, apa calda non stop si wc.

Capacitate de cazare:
11
1
1
15
1

Album foto Pensiunea Casablanca


Facilitati cazare Pensiunea Casablanca – Bacau


Harta zonala Pensiunea Casablanca – Bacau

Descriere Pensiunea Casablanca

Pensiunea Casablanca situata pe varianta Bacau – Piatra Neamt, este renumita pentru deosebitele meniuri culinare gatite in stil moldovenesc. Restaurantul Casablanca va ofera intr-un ambiant placut un meniu diversificat cu preparate traditionale si o formatie care te relaxeaza si te distreaza seara de seara cu toate genurile de muzica. Restaurantul pensiunii are o capacitate de 200 de persoane si organizeaza nunti, botezuri, petreceri de toate genurile, bar, terasa (40 locuri), parcare, incalzire centrala.
Caracteristica deosebita a camerelor este igiena si curatenia ce au facut aceasta pensiune renumita. Atat meniul zilei, cat si celelalte meniuri atrag prin raportul cantitate/calitate/pret clienti de la km departare. Aici puteti savura atat o ciorba facuta in stil moldovenesc, cat si binecunoscutele tochituri si alte meniuri traditionale, toate facute “ca la mama acasa”. Bauturile alese sunt intr-o gama variata. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, room service, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, living, bar, restaurant. Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0740.205.996, 0740.024.536
Fax: 0234.211.800
Adresa: Bacau


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>