Pensiunea Cody – Campulung Moldovenesc Locatie clasificata la 5 margarete

5 margarete cazare campulung moldovenesc cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare pensiune cazare pensiune 5 margarete pensiune in campulung moldovenesc

 

Pensiunea Cody - Campulung Moldovenesc

Pensiunea Cody este situata in Bucovina, orasul Campulung Moldovenesc, la 2 Km de drumul european Bucuresti – Vatra Dornei. In partea de nord-est a tarii, la granita cu tinutul Hertei (ucraina), se intinde tara de Sus a Moldovei, regiune istorico – geografica numita Bucovina.

Capacitate de cazare:
4
2
1

Album foto Pensiunea Cody – Campulung Moldovenesc

Facilitati cazare Pensiunea Cody – Campulung Moldovenesc


Harta zonala Pensiunea Cody – Campulung Moldovenesc

Descriere Pensiunea Cody – Campulung Moldovenesc

In zona se afla si Codrii Seculari – Slatioara, unici in Europa, care se pot vizita cu o autorizatie emisa de Ocolul Silvic Slatioara. La 3 km de pensiune se afla drumul Izvorul Alb care duce la Manastirea Rarau ctitorita de domnitorul Petru Rares iar in apropiere se afla cele mai frumoase formatiuni stancoase, unicat in Europa, Pietrele Doamnei pe care in perioada calda se poate gasi, floarea de colt, specie considerata monument al naturii.

Pensiunea se afla in apropierea celor mai renumite manastiri din Bucovina: Voronet, Modovita, Sucevita, Humor, Putna, Arbore, Bogdana.

Pensiunea este situata intr-o zona montana, departe de agitatia orasului iar drumul este accesibil cu masina sau autocarul.

Un peisaj turistic asezat intr-un cadru natural cu totul deosebit, atrage ndegraba turisti atat din tara, cat si de peste hotare.

Punem la dispozitia oaspetilor nostri linistea si intimitatea, oferindu-va intr-un singur loc intregul confort de care v-ati dori sa beneficiati.

Pensiunea este construita in 2007, dispune de 9 camere cu baie proprie si terasa, mobilier modern, sauna si mica piscina la demisol.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, ATV, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, acces la bucatarie, jacuzzi, spalatorie, sauna, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar.

Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0724749000
Adresa: Campulung Moldovenesc, Str. Sandru nr. 31


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>