Pensiunea Coroana Reginei – Bran Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare bran cazare bran - predelut cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete cazare rucar bran moieciu pensiune in bran

 

Pensiunea Coroana Reginei - Bran-Predelut

Pensiunea Coroana Reginei din Bran este amplasata pe un teren de 30.000 m.p., cea mai apropiata constructie fiind la 150 m.
Ca asezare pensiunea este situata pe un platou, scaldat de soare din toate directiile, situat la poalele muntilor Bucegi si Piatra Craiului, iar in incheierea cercului peisagistic putem admira muntiii Postavarul, Piatra Mare, Magura Codlei, care impreuna cu dealurile Bran-ului inconjoara vestitul Castel Bran.

Capacitate de cazare:
9
5
8
2

Album foto Pensiunea Coroana Reginei – Bran-Predelut

Facilitati cazare Pensiunea Coroana Reginei – Bran-Predelut


Harta zonala Pensiunea Coroana Reginei – Bran-Predelut

Descriere Pensiunea Coroana Reginei – Bran-Predelut
Pensiunea noastra va pune la dispozitie un numar de 24 de camere duble, amenajate in stil rustic, fiecare acoperand o suprafata de 23 m.p.  Fiecare camera are grup sanitar propriu.
Din dotarea camerelor face parte televizorul, telefonul si conexiunea la internet.

Dotarile pe care vi le oferim:
•    Cazare in 24 camere mari de 23 mp, duble si triple tween si matrimoniale, fiecare cu grup sanitar si balcon, mobilate rustic si dotate cu televizor si internet
•    Curte de joaca pentru copii de 30.000 mp
•    Gospodarie anexa cu cai, ponei si magarusi
•    Echipament profesional de calarie cu personal deservent calificat
•    Carute, trasuri si sarete pentru plimbari si diverse sporturi ecvestre
•    Restaurant propriu cu semineu si cuptor de paine, cu capacitate de 100 de locuri si loc de dans.
•    Terasa – gradina de vara de 320 mp cu posibilitati de organizare patinuar pe timp de iarna
•    Aparatura muzicala si muzica pe toate gusturile
•    Crama
•    Plimbari cu caruta, trasura sau sareta cu ponei
•    Sala de conferinta cu semineu si dotata profesional

Servicii oferite

  • Telefonie si internet
  • Echitatie
  • Plimbari cu trasura, caruta sau sareta
  • Iarna – plimbare cu sania trasa de cai
  • Inchiriere de materiale sportive inclusiv stadion olimpic de table

Despre Bran
Localitatea Bran, aflata la 25 Km distanta de Brasov si 190 Km de Bucuresti, reprezinta atat un loc istoric cat si unul de legenda, fiind poarta dintre Transilvania si Muntenia. Desi numele Branului este strans legat de cel al castelului, regiunea este plina si de atractii turistice: Cheile Moeciului, Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Pestera Dambovicioara, Cetatea Rasnovului si de asemenea Brasovul cu cetatile sasesti fortificate din Prejmer si Harman.
Prima atestare documentara a Branului o intalnim numai in momentul in care spatiul locuit de romanii din sud-estul Transilvaniei, intra in sfera de interes a regalitatii maghiare. In acest context, in Tara Barsei sunt adusi cavalerii teutoni, a caror misiune era asigurarea unui punct de sprijin pentru supravegherea drumurilor peste Carpati si expansiunea maghiara in Tara Romaneasca, acordand feude unor nobili credinciosi. Intalnim in anul 1367 consemnat pentru prima oara Branul intr-un act de danie.
Prima mentiune documentara a celorlalte sate branene dateaza din anul 1729. In acest an, intr-o lista a celibasilor sunt mentionate satele Sohodol, Poarta, Predelut, Valea Lunga, Moieciu de Sus, Simon, Moieciu de Jos, Zbarcioara, Sirnea si Coacaza, iar in anul 1732 si satul Fundata.
In zilele noastre, Branul a inceput sa se dezvolte rapid, toata aceasta evolutie gravitand in jurul Castelui Bran, locul care a suscitat atata si atata interes, socotindu-se ca aici ar fi lacasul vampirilor, locul pe unde a trecut si Vlad Tepes, supranumit Dracula. In afara castelului pot fi vizitate si muzeul satului si muzeul vamei medievale.
De aici se pot vizita si alte obiective turistice, mai indepartate cum ar fi: Castelul Peles, cetatea medievala fortificata din Sighisoara (patrimoniu UNESCO) sau Biertan, una dintre cele mai mari mari fortarete sasesti din Transilvania.

Contact
Telefon: 0374.012.146
Mobil: 0740.164.109
Email: pensiune@CoroanaReginei.ro