Pensiunea Cory – Baile Felix

2 margarete cazare baile felix cazare judetul bihor cazare pensiune cazare pensiune 2 margarete pensiune in baile felix

 

Pensiunea Cory

Pensiunea Cory este situata in Statiunea Baile Felix, la cateva minute de centrul ei, cu acces la soseaua principala DN76 Oradea – Deva. In spatele Pensiunii Cory se afla Padurea Felix, o padure care inspira linistea unui concediu reusit in familie sau cu prietenii.

Facilitati cazare Pensiunea Cory

Album foto Pensiunea Cory

Harta zonala Pensiunea Cory – Baile Felix

Facilitati Pensiunea Cory

Toate camerele pensiunii sunt dotate cu TV, cablu tv, internet wireless, incalzire centrala in sezonul rece, iar la bai apa calda non stop. La demisol se gaseste o bucatarie complet utilata (aragaz, frigider, cuptor microunde, cafetiera, vesela, prajitor paine, etc) si loc amenajat de luat masa. In curtea pensiunii este amenajata o terasa de vara (foisor), loc de gratar, balansoar, parcare gratuita in curte, spatiu verde si un loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere Pensiunea Cory

Pensiunea Cory ofera turistilor 4 camere duble cu baie proprie (din care 2 camere sunt situate la parter si 2 camere la etajul) si 2 camere cu baie comuna in hol si balcon comun (situate la etaj).

Contact Pensiunea Cory

Telefon: 0740.341.670
Adresa: Baile Felix nr. 67F


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
 1. mihai
  2013-11-12
  13:11:14

  -stiati ca nu sunt prezentate poze cu baia comuna, care arata ca la bunica?
  -stiati ca pt. camerele mai slabe (fara baie, usi vechi ca la sat, etc) se plateste acelasi pret ca si pt camerele mai bune?
  -stiati ca proprietarii nu isi trateaza cu corectitudine toti clientii si nu isi respecta cuvantul?