Pensiunea Craiul – Valea Ariesului

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul alba cazare muntii apuseni cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare valea ariesului pensiune in muntii apuseni pensiune in valea ariesului

 

Pensiunea Craiul

Pensiunea Craiul, apreciata cu trei margarete, este una dintre cele mai cunoscute si primitoare unitati de cazare de pe Valea Ariesului, fiind localizata in Satul Lunca din judetul Alba, intr-un cadru natural deosebit de pitoresc, dominat de culmile domoale ale Muntilor Apuseni. Pe langa traditiile si preparatele traditionale specifice din aceasta regiune a Tarii Motilor, un alt aspect ce ii face pe turisti sa revina aici este reprezentat de calitatea serviciilor si facilitatilor oferite in cadrul acestei pensiuni.

Facilitati cazare Pensiunea Craiul

Album foto Pensiunea Craiul

Harta zonala Pensiunea Craiul – Valea Ariesului

Facilitati Pensiunea Craiul

Imagineaza-ti cum e sa dormi intr-o camera construita numai din lemn. Pensiunea Craiul este construita din 452 de metri cubi de lemn de brad. Pensiunea are in dotare 2 camere cu doua paturi, 3 camere cu pat dublu, 2 camere triple si o camera cu pat matrimonial. Cu un total de 18 locuri, pensiunea poate fi inchiriata de turisti familisti sau de grupuri. Toate camerele au in dotare baie proprie.

Facilitati camere Pensiunea Craiul

Camerele Pensiunii Craiul au ca dotare standard: uscator de par, balcon, incalzire centrala, baie proprie, telefon in camera si TV.

Bucatarie proprie

La Pensiunea Craiul puteti manca mancare traditionala romaneasca.

Contact Pensiunea Craiul

Telefon fix: 0258.786.545
Fax: 0264.316.587
Mobil: 0745.888.122; 0743.014.487
Adresa: Sat Lunca, Comuna Vidra, Judetul Alba
Email: contact@pensiuneacraiul.ro