Pensiunea DanaCris – Bucuresti Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare bucuresti cazare in muntenia cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in bucuresti

 

Pensiunea DanaCris

Pensiunea DanaCris este situata pe soseaua de centura a orasului Bucuresti, foarte aproape de soseaua Alexandriei, la 15 minute de centrul orasului sau de Centrul Comercial Militari. Pe timpul verii clientii nostri se pot relaxa la piscina exterioara a pensiunii sau pot juca tenis de masa si baschet.

Capacitate de cazare:
38
6
6

Album foto Pensiunea DanaCris


Facilitati cazare Pensiunea DanaCris – Muntenia


Harta zonala Pensiunea DanaCris – Muntenia

Descriere Pensiunea DanaCris

Camerele pensiunii DanaCris sunt dotate cu televizor, aer conditionat, baie proprie, mini bar, telefon, internet wireless si se ofera turistilor si servicii de fax, xerox, parcare monitorizata. La parterul Pensiunii Danacris este situat restaurantul cu o capacitate de 60 locuri, unde se pot servi bucate romaneste la o calitate exemplara. Pensiunea beneficiaza de 2 corpuri de cladire cu un spatiu total de cazare de 50 de camere distribuite astfel: 6 apartamente, dotat fiecare cu cate 4 paturi; 6 camere, dotata fiecare cu cate 3 paturi; 38 camere duble, dotata fiecare cu cate 2 paturi. Fiecare camera are in dotare televizor, frigider, mini bar, aer conditionat, telefon, conexiune de internet wireless. Serviciul de house-keeping se asigura zilnic. Toate camerele beneficiaza de incalzire centrala.
Organizam diferite evenimente. Acestea se pot desfasura fie in aer liber, cu acces la piscina pe timpul verii, fie in cadrul restaurantului ce are o capacitate maxima de 80 de persoane. Organizari diferite evenimente in cadrul restaurantului (capacitate maxima de 80 de persoane). Locatia este potrivita pentru organizarea de: cocktailuri, petreceri tematice, aniversari de companii etc. Piscina are o suprafata de aprox. 300 mp (500 mc apa). Adancimea medie este de 1,5m. Exista spatiu destinat copiilor in cadrul piscinei unde adancimea este de 0,6m. Piscina este dotata cu tobogan si trambulina. Accesul la piscina se face doar pe timpul verii intrucat piscina este in aer liber. Pentru persoanele cazate in cadrul pensiunii accesul la piscina este gratuit. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, teren de sport, terasa, plata cu cardul, ferma proprie, living, sala de mese, livada, bar, restaurant, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0213.693.173, 0213.693.171, 0740.055.951
Fax: 0213.693.172, 0213.693.280
Adresa: Str. Sos. Centurii nr.10, Bucuresti


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>