Pensiunea Denisa – Salard Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul mures cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare salard cazare valea muresului pensiune in salard pensiune valea muresului

 

In dreptul localitatii Lunca Bradului se varsa in Mures unul dintre afluentii principali ca debit din aceasta zona, paraul Salard. El izvoraste din Muntii Gurghiului formand Valea Salardului, o zona turistica cu un potential deosebit, care  nu este inca pus in valoare.
La aproximativ 2 km de locul unde se traverseaza raul Mures pentru a accede pe Valea Salardului se afla Pensiunea Denisa.

Capacitate de cazare:
7
3
2

Album foto Pensiunea Denisa – Salard

Facilitati cazare Pensiunea Denisa – Salard


Harta zonala Pensiunea Denisa – Salard

Descriere Pensiunea Denisa – Salard
Mergand pe drumul european E 578 din directia Tg. Mures Reghin-Toplita, drum care, in buna parte, insoteste cursul superior al Raului Mures, in dreptul localitatii Deda, se deschid larg portile spendidului defileu al Muresului. Inceputul zonei muntoase face ca amestecul de foioase si rasinoase sa dea un colorit variat peisajului, in functie de anotimp.
De o parte si de alta a Muresului se pot intalni o varietate mare de plante, arbusti si copaci ingemanate in stanca care isi face aparitia de multe ori chiar din albia raului.
In decursul anilor, apa Muresului a invins, croindu-si albia in inima muntilor, lasand de-o parte si de alta locuri si zone greu de egalat ca frumusete.
In dreptul localitatii Lunca Bradului se varsa in Mures unul dintre afluentii principali ca debit din aceasta zona, paraul Salard.
Multele drumuri forestiere de pe cursul paraului Salard ne cheama la drumetii nesfarsite in care poti descoperii frumusetile neasemuite ale zonei.
Distanta de la Tg.Mures pana la Salard este de 75 km.
La doar 20 km in amonte de localitatea Lunca Bradului se afla orasul Toplita cu frumoasa baza turistica “Banfi”. Mergand mai departe, ai posibilitatea de a ajunge in Borsec, Lacul Rosu, Bicaz, iar apoi in zona muntilor din Moldova.
In imediata apropiere a localitatii Salard, exista posibilitatea vizitarii lacului de acumulare de la Rastolita, o zona salbatica in Muntii Calimani.

Pensiunea Denisa pune la dispozitie 10 camere duble si 2 apartamente cu spatii generoase (intre 18 si 40 mp), toate avind grup sanitare propriu.
Camerele duble au pat matrimonial sau doua paturi. Apartamentele sunt formate din doua camere, una cu pat matrimonial, iar cea de-a doua cu o canapea extensibila de doua locuri.
Camerele si apartamentele au baie proprie, sunt dotate cu televizor si conexiune wireless gratuita.
Tarifele de cazare includ mic dejun (bufet suedez), iar pentru prinz si cina, la cerere, puteti sa va bucurati de savoarea mincarurilor preparate de specialisti in arta culinara…
Pensiunea Denisa a fost construita pentru a asigura un inalt grad de confort. Va puteti bucura de momente de relaxare in jacuzzi si sauna, puteti inchiria biciclete, sau pentru mai multa adrenalina, ATV-uri sau Snowmobile, dupa o scurta initiere si tir cu arcul.
Pentru iubitorii de schi, la doar 20 de km de pensiune se afla pirtia Toplita. Asiguram transport gratuit grupurilor de peste 10 persoane.

Facilitati cazare
: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, crama, rau in curte, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, teren de sport, jacuzzi, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, loc amenajat de joaca, bar, restaurant

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Contact
Telefon: 0265.558.133
Fax: 0265.264.414
Mobil: 0722.242.407
Email: pensiuneadenisa@ymail.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>