Pensiunea Ela – Novaci

3 margarete cazare in oltenia cazare judetul gorj cazare novaci cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare transalpina pensiune in novaci pensiune pe transalpina

 

Pensiunea Ela

Pensiunea Ela este una dintre cele mai cunoscute si apreciate alternative de cazare din Orasul Novaci, beneficiind de un cadru natural incantator, dominat de crestele semete ale Parangului, ce strajuiesc aceasta asezare. Apreciata cu trei margarete, datorita serviciilor sale ce se ridica la standardele europene, aceasta pensiune este localizata la numai 18 km de una dintre cele mai cunoscute statiuni montane ale Olteniei: Statiunea Ranca si in jur de 45 km de resedinta judetului Gorj, Orasul Targu Jiu.

Facilitati cazare Pensiunea Ela

Album foto Pensiunea Ela

Harta zonala Pensiunea Ela – Novaci

Facilitati Pensiunea Ela

Pensiunea noastra va ofera posibilitati de cazare de cea mai buna calitate fiind dotata corespunzator standardelor moderne occindentale. Cazandu-va aici veti respira aerul curat al unei zone montane nepoluate si va veti racori sufletul cu apa rece ca gheata a Raului Gilort.

Pensiunea Ela se situeaza intr-o zona cu mare potential turistic, la poalele Muntilor Parang, la aproximativ 18 Km de Statiunea Ranca, zona renumita pentru peisajele sale de vis pe care le ofera vizitatorilor.

Pensiunea Ela ofera 20 locuri de parcare in interiorul incintei sale, iar pentru a face cat mai placuta si de neuitat sederea aici, gazda ofera din partea casei bauturi alcoolice naturale, tuica de pruna, vin si altele produse in gospodaria proprie.

Facilitati camere Pensiunea Ela

Pensiunea Ela pune la dispozitie 8 camere care pot sa primeasca peste 20 de vizitatori. Fiecare camera este mobilata modern, fiind dotata cu televizor cu canale prin cablu, baie cu dus si incalzire centrala.

Servicii extra Pensiunea Ela

In incinta pensiunii exista un salon in care se poate servii masa sau se pot organiza festivitati la diferite ocazii, aproximativ 40 locuri. De asemenea se pot organiza intruniri private si conferinte.

Exista posibilitati de agrement si relaxare prin sport. Turistii care sosesc aici vor beneficia de un mini teren de sport. La cererea oaspetilor se pot organiza excursii, vanatoare, pescuit pentru a va bucura mai din plin de zona montana si bogatiile ei.

Datorita situarii pensiunii la aproximativ 20 metri de Raul Gilort exista posibilitatea de pescuit, baie si plaja pe perioada de vara.

Contact Pensiunea Ela
Telefon fix: 0253.466.355
Mobil: 0744.547.161, 0752.275.657
Adresa: Novaci, Strada Gilortului, Nr. 8
Email: receptie@pensiuneaela.ro


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 2

 
 1. Myorash
  2014-07-23
  15:52:13

  Am vizitat pensiunea (nu am locuit in ea);este un loc exceptional iar gazda este deosebita!Am ajuns in Oltenia aproape intamplator si am ramas"incantata".Cine nu a vizitat zona,sa o faca;frumusetea locurilor,linistea,manastirile si tot ce le inconjoara,va vor determina sa reveniti cu placere oricand.

   
 2. Tudor Elena
  2012-11-02
  09:25:33

  Din pacate nu am fost aici...dar imi doresc..arata superb!!!