Pensiunea Elite – Bacau Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare bacau cazare in moldova cazare judetul bacau cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in bacau

 

Pensiunea Elite

Amplasata in Bacau, intr-o zona centrala, la cateva minute de centrul orasului si de gara, pensiunea Elite deschisa in luna octombrie 2008, va ofera intimitate, liniste, curatenie impecabila si confort la standardele impuse de categoria 3 stele.

Capacitate de cazare:
7
1
2

Album foto Pensiunea Elite


Facilitati cazare Pensiunea Elite – Bacau


Harta zonala Pensiunea Elite – Bacau

Descriere Pensiunea Elite

Loc de relaxare, ideal atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii aflati in zona, pensiunea Elite va ofera posibilitatea de a organiza intalniri de afaceri sau team-building. Mobilate modern, camerele dispun de paturi matrimoniale, king size sau twin si sunt oferite in regim single sau double. Servicii oferite de pensiunea Elite: acces gratuit la internet cablu si wi-fi, miniparcare supravegheata video, preluarea si transmiterea comenzilor sau mesajelor, comenzi taxi, telefon comunicare cu Receptia.
Tarifele pentru cazare sunt diferentiate in functie de tipul de camera si regimul de ocupare. Servicii optionale (neincluse in pret): transport de la/la aeroport, receptie/transmisie fax, copiere/printare documente, inchiriere salon mic dejun pentru meeting-uri/team building, spalat, calcat si curatat (in limita disponibilitatii). Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0723.675.009, 0771.365.794, 0334.413.899
Fax: 0334.413.899
Adresa: Str. Banatului nr.15, Bacau


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>